Du er her:

Snart sesongslutt og snart Norway Cup

Vi kan se tilbake på en fin håndballsesong og en ny er allerede under planlegging. Norway Cup er 50 år og vi skal arrangere innendørs håndballfest!

Vi nærmer oss avslutningen på en litt uvanlig sesong med god blanding av Covid19 og mye usikkerhet, men der de siste månedene har vært mer eller mindre normale slik håndballsesonger skal være. BSK Håndball har klart å beholde de fleste spillerne gjennom to år med pandemi og vi er stolte av å fortsatt være over 800 aktive håndballspillere. Vi har store spillergrupper fra 2016-årgangen til Juniorstallen, men vi har alltid plass til flere spillere i alle aldre. J2013 er den største spillergruppen med 78 spillere, mens vi samtidig har et par «sårbare» gutteårganger med kun en håndfull spillere. BSK er en klubb som tar åpent imot alle spillere fra lokalmiljøet og fra andre klubber, så det er bare å rekruttere flere til BSK.  

Vi har mange fine prestasjoner å se tilbake på denne sesongen. BSKs Herrelag havnet til slutt på en trygg sluttspillplass i Rema1000 Ligaen og skal møte Elverum i tøffe innledende sluttspillkamper. Damelaget har noen kamper igjen og ligger foreløpig på en fin 3. plass i 2. divisjon (KS2), mens KS5 laget har ledet tabellen gjennom hele sesongen og har allerede rykket opp til 4. divisjon. KS6-laget rykker opp til 5. divisjon, vi har hatt jente- og guttelag påmeldt i Bring16- og Lerøy18 serien og har stilt med lag i samtlige serier, Loppetassen og Minirunder.

 

Norway Cup er 50 år og vi planlegger en storartet feiring, med kombinert fotball- og håndballfest, konserter og masse spennende aktiviteter på sletta. Vi skal endelig arrangere Håndballcup, som en del av Norway Cup uken og denne skal selvfølgelig spilles innendørs, ha høy sportslig kvalitet og være en minnerik håndballcup. Vi ber alle fra 2013 – Juniorårganger om å melde på 1-2 lag.

Håndballgruppen er den største dugnadsgruppen med mer enn 50% av alle dugnadsskiftene og Norway Cup er derfor den viktigste inntektskilden for Håndballgruppen og Lagkassene. Det er nå sendt ut epost med link til ny mannskapsportal med en oppfordring om å melde seg på skift. Vi oppfordrer alle spillere og foreldre om å melde seg på, slik at håndballgruppen sikrer inntektene for 2022/23 sesongen og et fortsatt solid sportslig tilbud. Utsendelsene er basert på navnelister fra tidligere NC-arrangementer og de som ikke har mottatt epost bes registrere seg i den nye mannskapsportalen: https://app.rubic.no/Public/Projects/903

I mannskapsportalen ligger det mange ulike roller og skift og det er oppgaver tilpasset de minste (slik som rydde- og sykkeltjenesten) og mange andre viktige oppgaver tilpasset ungdommer og voksne. I tillegg til alle kjente vakter/skift, så finnes det også 200 skift pr dag som skal sikre gjennomføringen av den nye Håndballcupen. Dette er roller og skift, som er tilsvarende våre ordinære helgevakter i BSK Hallen, med billett, kiosk, sekretariat osv.

Håper å se alle på Norway Cup 2022! https://norwaycup.no/

Til toppen