HUSK ! Toa & Tørk dugnad

Kjære alle Håndballvenner,

Nå er det tid for vårens Toa&Tørk dugnad, der vi vil kjøre samme "Korona-vennlige" opplegget som sist.

Husk følgende frister:

Bestillingsfrist fredag 9. april i SPOND

Utlevering tirsdag 20. april

Dato
9. april 2021
Tid
17:00 - 18:00
Sted
Spond

Toa&Tørk dugnaden er en viktig inntektskilde for Håndballgruppen og vi oppfordrer til stort videresalg til slektninger og venner med overdreven hamstring i kjeller og på loft!

Arrangementet kjøres i sin helhet i SPOND med kjøp/bestilling og betaling med bestillingsfrist fredag 9. april. Det blir en "Korona-vennlig" utlevering tirsdag 20. april, der vi kommer til å legge opp til lange åpningstider med en timeplan for de ulike årsklasser og en effektiv "drive-through" løsning for henting. Dugnadspakken består som tidligere av minimum 3 sekker med Toalett- og/eller Tørkepapir. I tillegg kan vi gjennom vår samarbeidspartner Soft-Ox tilby 1, 3 eller 5 flasker med hånddesinfeksjonsmiddelet AntiVir, som er klinisk dokumentert og har bedre effekt enn alkoholbaserte midler, er skånsom for huden og fjerner effektivt og trygt bakterier, sopp og virus inkludert Covid19 på 15 sekunder.

Dersom man har flere barn i Håndballgruppen, så kjøpes det gjennom det eldste barnet. Derom man ikke ønsker å kjøpe papir, men kun delta på dugnaden, så finnes alternativet "Kjøpe seg fri". Bestillingsfrist, fredag 09.04.2021 Uthenting, tirsdag 20.04.2021 Vi oppfordrer alle til å sjekke med andre medlemmer av familien/slekten, naboer og omgangskrets, for å se om det er mulig å bestille ekstra sekker.

Lykke til! Hilsen Håndballstyret

Klikk for stort bilde  

Informasjon om hendelsen

Pris voksen
0

Arrangør

BSK Håndball

Kontakt

@Ulrik
Til toppen