Bækkelagets Sportsklubs Aktivitetsskole - allsidighet med kvalitet

Bækkelagets Sportsklubs Aktivitetsskole er et populært aktivitetstilbud for barn 6 – 13 år. Her kan de hver dag velge mellom flere idretter, som allidrett, fotball, håndball og innebandy. Hos oss kan de i tillegg enkelte dager velge mellom en basisgruppe (for 1. – 6. klasse), teknikkgruppe (3.– 6. klasse) og utviklingsgruppe (4. – 7. klasse). Vi skaper sunne vaner som barna tar med seg videre i livet gjennom allsidig aktivitet, lek og sunn mat.

For oss er det viktig at vi tilrettelegger for en trygg og sosial samlingsplass, samtidig som vi gir våre medlemmer muligheten til å utvikle seg innenfor sin idrett. Vi har derfor et verdisett vi lever etter og som støtter oss i hverdagen. Dette verdisettet har betydning for alle, fra våre minste utøvere til hovedstyret.

Våre verdier er:

  • Inkluderende – du hører til og blir sett
  • Fremoverlendt – vi er i kontinuerlig utvikling
  • Glede – det skal gi ekte idrettsglede å være en del av BSK
  • Profesjonalitet – elitekvalitet i alle ledd
  • Kameratskap – sammen gjør vi hverandre gode

På BAKS tilrettelegger vi for en trygg og sosial samlingsplass hvor barna møter nye venner og hvor alle blir sett, samtidig som de får hjelp med lekser og læring av våre kompetente instruktører.

Tilbudet er for jenter og gutter fra 1. til og med 7.klasse, med enkelte dager også for førskolebarn. Vi tilbyr også henting fra din barnehage/skole og varm mat hver eneste dag.


Powered by: Bloc