Nyheter


BAKS HØSTEN 2017

Høsten er kommet og baks åpner opp dørene for en ny og spennende sesong!!!












Høsten 2016-våren2017 har vært et utrolig spennende, og ikke minst, lærerikt år. Vi jobber kontinuerlig med å se muligheter og forbedrings potensiale i vårt konsept og tar til oss innspill fra «utsiden» for å stadig kunne forbedre vårt tilbud. Vi er derfor stolte for å kunne presentere nye tiltak og grep som er gjort i sommer

Allsidighet med kvalitet

BSKs mandat er å aktivisere barn og ungdom i nærmiljøet og forskning viser at allsidighet fører til at barna er aktive i idretten lenger. Bækkelagets aktivitetsskole (BAKS) bærer preg av dette og vi tilbyr derfor barna å prøve en rekke forskjellige idretter og aktiviteter.

Vi har stort fokus på kvalitet i alle ledd. I dette legger vi profesjonalitet i alt fra kosthold til aktiviseringen av barna, spesielt det sportslige tilbudet. Samtidig skal barna føle trygghet og felleskap, kjenne at de blir sett.

 ALLE VÅRE IDRETTER HAR EN HOVEDTRENER SOM ER GODT KVALIFISERT FOR GJENNOMFØRINGEN AV OPPLEGGET INNENFOR SIN IDRETTEN.

Aktivitetene

I alle våre idretter har vi planlagte og utarbeidede økter som instruktørene følger. Vi ser viktigheten i å være forberedt og ha en plan for gjennomføringen av de ulike aktivitetsøktene. Øktene er også basert på alder og utvikling. Kvalitet er viktig, men i dette legger vi også glede og lek. For at barn skal utvikles og trives med idretten, må latter og samhold være på plass. Dette tilrettelegger vi i stor grad -  En god blanding med lek og individuell utvikling innenfor idretten.

Nye hovedtrenere

Vi stiller høye krav til våre hovedtrenere og instruktører. Vi sender jevnlig trenere på kurs og har tett oppføling på kvalitet og utvikling.

I tillegg til ny avtale med FPN har vi ansatt nye hovedtrener til
idrettene. Blant annet vil innebandybarna oppleve et stort løft fordi vi har
fått inn en hovedtrener til innebandy. Han heter Nikolai Omdahl, spiller i
eliteserien og nettopp ferdig med sin mastergrad i idrettspsykologi og coaching.
Han har erfaring som trener med barn, ungdom og senior

«Vi kommer til å fortsette å servere varm mat og frukt til våre medlemmer»









Powered by: Bloc