Skiftregistrering - step by step

Noen viktige linker:

  • Klikk her for å komme til påmeldingsskjemaet for å registrere deg som frivillig
  • Klikk her for å komme til "Min side"/Frivillighetsportalen 


Step #1

Når påmeldingen din er godkjent og du mottar den andre e-posten fra systemet kan du logge deg inn i frivillighetsportalen.


Step #2

Etter innlogging kommer du inn på "Min side".

  1. Her kan du gjøre endringer i dine kontaktopplysninger, og laste opp et bilde av deg selv. Det kan være svært nyttig for andre funksjonærer/ledere, som dermed har mulighet til å lære seg navn/ansikt i forkant av turneringen.
  2. Her blir det lagt ut nyheter/beskjeder og viktig informasjon frem mot turneringen og under turneringen. For eksempel kan det gis hastebeskjeder om endrede tidspunkter/oppmøtested eller lignende.
  3. Her blir det lagt ut invitasjoner med påmelding til øvrige aktiviteter (ikke skift/vakter) under Norway Cup. For eksempel vil invitasjon til mannskapsfesten og informasjonsmøter i de ulike avdelingene bli lagt ut her.
  4. Her finner du oversikt over hvilke skift du har meldt deg på/fått tildelt. Denne vil til enhver tid være oppdatert og gjeldende for når og hvor du skal jobbe. Merk for eksempel at det kan skje endringer fra første gang du logget deg inn og meldte deg på skift.
  5. Her vil du finne alle tilgjengelige skift på den/de avdelingen(e) du skal jobbe. Skift som er fulltegnet vil ikke være synlig for andre funksjonærer, så det lønner seg å være tidlig ute.
  6. Her blir det lagt ut meldinger/nyheter/beskjeder og viktig informasjon mot turneringen og under turneringen. For eksempel kan det gis hastebeskjeder om endrede tidspunkter/oppmøtested eller lignende.
  7. I din kontaktliste finner du dine seksjonsledere og kontaktopplysninger til dem. Dersom du lurer på noe om din jobb i Norway Cup er det disse du skal kontakte.
Step #3

Når du er innrullert/godkjent som bruker vil du få tilgang til tilgjengelige skift på den/de avdelingen(e) du skal jobbe.

Klikk på "Godkjenn" på de skiftene du ønsker deg. Disse vil da legges automatisk i "Mine skift" og i din kalender.

TIPS: Det kan lønne seg å være tidlig ute, da fulltegnede skift vil bli utilgjengelig for andre funksjonærer.

Merk også at seksjonsledere kan overstyre dine ønsker, og endre skiftoppsettet dersom det er behov for det. Det er derfor viktig at du logger deg inn og sjekker oppdatert oversikt med jevne mellomrom.

Levert av IdrettenOnline