Viktig informasjon FØR du registrerer deg som frivillig

Etter mange år med manuelt arbeid og innsending av de gule kortene, la Norway Cup for noen år siden over til en elektronisk løsning for registrering av frivillige funksjonærer. Selv om vi opplevde noen oppstartsproblemer er vi trygge på at dette er fremtiden, og vi håper du som funksjonær og BSK-medlem er med oss på denne utviklingen.


Her er 7 viktige punkter det kan være greit å vite om FØR du registrerer deg som frivillig:

 1. Alle funksjonærer har én unik bruker knyttet til en e-postadresse. Det vil si at du ikke kan registrere flere brukere på samme e-postadresse. For store familier med yngre barn som skal bidra som funksjonærer kan det derfor lønne seg å planlegge hvilken e-postadresse som skal benyttes til hvem.

  TIPS: Alle i skolesystemet (både grunnskole, videregående og høyskole) har egen e-post gjennom skolen. I verste fall må nye e-postadresser opprettes.

 2. Selve registreringen til frivillighetsportalen foregår i tre ledd. Først må du sende inn påmelding, deretter blir du innrullert/godkjent som funksjonær og til slutt må du logge deg inn for å registrere dine skift.

  TIPS: Den første e-posten du mottar etter at påmeldingen er sendt er kun en bekreftelse på at vi har mottatt registreringen. Det er først når du får den andre e-posten, som bekrefter at du er innrullert/godkjent som bruker, at du vil få full tilgang til "Min side" og kan registrere dine skift.

 3. Husk å logge deg inn på "Min side" med jevne mellomrom for å se om det har skjedd endringer i skiftoppsettet, eller er lagt ut annen viktig informasjon.

  TIPS: Dersom du mottar en e-post/SMS om at det er lagt ut en melding i frivillighetsportalen er det sannsynligvis viktig informasjon, og du bør derfor ikke drøye for lenge med å sjekke meldingen.

 4. Det kan lønne seg å være forholdsvis tidlig ute med selve skiftregistreringen når brukeren din er innrullert/godkjent. Skifttildelingen baseres delvis på førstemann-til-mølla-prinsippet, og dersom et skift fylles opp vil det bli utilgjengelig for andre brukere.
 5. For nye funksjonærer/medlemmer anbefaler vi at du leser artikkelen på denne siden. Her har vi laget en oversikt over hvilke arbeidsoppgaver som finnes i Norway Cup og hvordan de ulike avdelingene er organisert.
 6. For de som synes registreringen til frivillighetsportalen er vanskelig eller ønsker noen tips anbefaler vi at du leser artikkelen på denne og denne siden. Her har vi laget en punktvis bruksanvisning til hvordan du gjennomfører alt fra påmeldingsprosessen og til skiftregistrering.
 7. ALLE - både gamle og nye brukere - må gjennom påmeldingsprosessen. Forskjellen er at tidligere brukere vil motta en e-post når vi åpner for påmelding. Her finner du en link som vi forhåndsutfylle de fleste felter basert på fjorårsinformasjonen.

Levert av IdrettenOnline