Bækkelagets SPK - Telemark

Bækkelagets SPK - Telemark

Ny sterk NM-tittel til Trym

Postet av Bækkelagets SPK - Telemark den 16. Jan 2017

Trym Nygaard Løken sikret seg en ny NM-tittel i telemark på Bjorli i helgen. Sterke 2. plasseringer også av Mikke Nygaard Løken i junior-klassen og Ella Strøm Eriksen i Hovedlandsrennet.

Det var på ingen måte gitt resultat, etter at Trym hadde en lite vellykket gjennomføring av NC-rennet dagen før. Etter endel problemer underveis endte han blandt de siste, og det var en revansjesugen Trym som stilte til start i NM-rennet søndag. Etter gnistrende og sikker kjøring ble det tidlig klart at det skulle mye til for å tukte tiden til Trym, og det ble noen nervepirrende minutter i målområdet før seieren var klar.

Det så lenge ut til at det skulle bli et NM gull til på familien. Bror Mikkel viste veldig lovende kjøring og ledet lenge i mål. Etterhvert skulle det vise seg at et par port-tillegg skulle henvise ham til NM-sølv i juniorklassen. I Hovedlandsrennet klatret Ella Strøm Eriksen opp en plass fra dagen før og fikk en flott 2. plass, veldig godt fornøyd. Emil Langhus Bye kjørt inn til en fin 3. plass i gutteklassen. I samme klasse kom BSK's Marthe Brekke på en fin 5.plass, flott feilfri kjøring, men ikke riktig raskt nok til å blande seg inn i medaljekampen.

Riktig så bra gikk det ikke med Gøril Strøm Eriksen som hektet den ene armen i en port og da forsvant både hanske og stav. Hun kom seg til mål men naturligvis ikke særlig fornøyd. Jacob Alveberg, som er førsteårs junior, stilt til start søndag med forhåpninger om god plassering etter en fantastisk 3. plass i NC-rennet lørdag. Det ble dessverre utstyrsproblemer underveis og da ble det umulig å kopiere lørdagens pallplass. Jacob kommer vi til å høre mer om i fremtiden.

I Landsfinalen hadde vi med Kaja Løken, som dessverre ikke hadde full klaff og kom allikevel på en fin 4. plass. Hun kommer garantert sterkere tilbake.

Neste del av NM telemark, som er Parallell og Sprint, arrangeres i Vardåsen (Asker) helgen 11-12. februar.Trym med de andre NM-vinnerne.


Mikkel med herlig spurt opp mot mål.


Ella svever inn til flott 2. plass i Hovedlandsrennet.


Gøril nærmer seg mål med en hanske og stav etter en hekt.


Jacob med bra innsats ut av reiplykkja.


Marthe med full kontroll på hoppet.


Emil på vei inn til 3. plass.


Kaja på vei ut av startgate.Tekst og foto: Morten V. Eriksen0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline