Bra start på NC Gålå for telemark

Postet av Bækkelagets SPK - Telemark den 20. Des 2016

Fine forhold på Gålå der telemark hadde sitt første NC-renn. Helt til topps gikk Mikkel, Ella og Kaja som vant sine klasser, men godt levert av hele BSK-gjengen.

Landslaget med Trym og Gøril på plass, hadde hatt treningssamling siden tirsdag samme uke og kunne melde om flotte forhold på Blåbærfjell. Trym riktignok småsyk og Gøril tilbake etter leddbåndskade i ankelen.

Det var Sprint på lørdag, BSK stilte med seks utøvere til start. Trym hadde en gryende influensa men gjorde allikevel en sterk konkurranse og endte på 2. plass i senior-klassen. Gøril stiller iår i senior-klassen da hun er på rekruttlandslaget selv om hun er 98-årgang. Som forventet ble det tøff konkurranse men hun klarte seg bra endte på 3. plass.
Den sterkeste prestasjonen stod trolig Mikkel for som vant junior-klassen i et veldig sterkt startfelt. Det blir spennende å følge Mikkel iår da det senere i vinter er JR-VM på Rjukan. Ella gikk også helt til topps i J15-16 etter to jevne og solide omganger.

I aldersbestemt stilte Lerke og Kaja til start i J13-14. Bra gjennomført av begge to ga 2. plass til Kaja og 4.plass til Lerke, mens det på søndagen ble Kaja som klatret helt til topps.

Øvrige resultater i Klassisk søndag:

Gøril, nr 3 i damer senior
Mikkel, nr 3 i herrer junior
Ella, nr 2 i J15-16
Kaja, nr 1 i J13-14
Lerke, nr 4 i J13-14
Trym stilte ikke pga. sykdom

Mer info kan du finne her

Tekst/foto: Morten V. Eriksen


Trym Nygaard Løken, herrer senior


Gøril Strøm Eriksen, damer senior.


Mikkel Nygaard Løken, herrer junior.


Ella Strøm Eriksen, J15-16.


Kaja Løken, J13-14.


Lerke Brøvig, J13-14.
0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline