Asker G19 - BSK G19

Postet av Morten Victor Sundell den 30. Okt 2016


Vi starter kampen bra og skårer første mål i løpet av få minutter. Etter det er vi svært gavmilde på 1-1 goalen før vi rykker fra og tar en klar ledelse. Mot slutten av første periode slipper vi Asker inn i kampen igjen og vi sitter igjen med at vi har mye mer å gå på. Spesielt det at de målene de faktisk skårer er som følge av feil hos oss.

I andre periode tar vi kommandoen fullstendig og styrer alt. Vi viser at vi er både ett og to hakk bedre og setter flere flotte mål.

I tredje periode slipper vi oss ned igjen på deres nivå, og Asker får skåre noen billige mål. Vi har allikevel full kontroll og spiller av kampen og setter noen mål her også.

Periodevis fremstår vi som er meget godt innebandylag i dag. I periodene vi spiller bra står vi godt i forsvar og spiller angrep sammen. Ballen går fort mellom oss og vi har spillere som tar de løpene som skal til for å lage rom for andre.

De periodene vi spiller mindre godt blir det for mye en og en. Vi transporterer ballen i steden for å spille, tar ikke returløpene like helhjertet og blir litt for overlegne. Vi skal jobbe videre med å gjøre de gode periodene lengre og de dårlige mindre fremover.

Gleder meg til fortsettelsen!
Coach


Perioderesultater: (2-5) (0-3 (3-2)

Poengplukkere: Fredrik 2+3, Sondre 2+2, Erlend 2+1, Daniel 1+1, Oskars 1+1, Herman 1+0,Nicolay 1+0
0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline