Telemark på treningsleir i Hintertux

Postet av Bækkelagets SPK - Telemark den 8. Okt 2016

Telemarks-miljøet har tradisjonsrik breddesamling i Hintertux og BSK har hatt fem utøvere på breen i Østerrike sammen med alpinlag fra hele verden. Skiftende vær med solskinn men også -10 og full vinter ga bra utbytte før sesongstart.

Våre utøvere er Trym Nyggard Løken (WC-laget), Gøril Strøm Eriksen (rekrutt-landslaget), Mikkel Nygaard Løken, Jacob Alveberg og Ella Strøm Eriksen. NSF telemark har hatt denne turen til Hotel Jäger i Lanersbach i snart 15 år, og det er høstens høydepunkt for de fleste telemarkskjørere.

WC-laget dro nedover for for to uker siden og har fått et lengre opphold enn resten av gjengen. "Kjempefine forhold og bra treningsutbytte - og topp stemning på breen" sier Trym om oppholdet.

Gøril er også fornøyd med oppholdet "Godt å være på ski igjen og inspirerende å være med på lag. Litt uvant med nytt utstyr men det gikk bedre utover i uka, selv om det ble litt mye gråvær og dårlig sikt". Gøril hadde et litt stygt fall og måtte en tur på legevakten for røntegen men det gikk relativt bra, selv om hun kommer hjem på krykker.

Våre juniorer er også fornøyd, men det blir lange dager. Tidlig opp på breen, en treningsøkt før lunch og en etter, samt barmark på ettermiddagen fra hotellet. Så venter vi med spenning på at skisesongen skal starte, med WC-renn nettopp her i Hintertux.

Tekst: Morten V. Eriksen foto: Morten Nordli @monomedia


Trym Nygaard Løken


Gøril Strøm Eriksen


Mikkel Nygaard Løken


Jacob Alveberg


Ella Strøm Eriksen


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline