BSK satser på telemark

Postet av Bækkelagets SPK - Telemark den 21. Sep 2016

Tre fornøyde telemarkskjørere signerte onsdag stipend-avtaler med BSK Hovedlaget, og deler et sekssifret beløp for å kunne satse seriøst i sesongen som kommer.

Selv om elite-satsingen i BSK legges om fra 2016, betyr ikke det at den økonomiske støtten til våre beste telemarkskjørere blir borte. Trym Nygaard Løken har gjennom sine til sammen 14 WC pallplasser vist vei for flere lovende yngre utøvere og juniorene Gøril Strøm Eriksen og Mikkel Nygaard Løken fikk forrige sesong sin internasjonale debut i WC og junior VM.

"Det er veldig inspirerende å representere en klubb som så tydelig viser vilje til å støtte både bredde og eliteidrett. Spesielt viktig for oss i en liten skigren som telemark som i media og sponsormarkedet kommer i skyggen av langrenn og alpin" sier Trym som allerede til helgen reiser på 2 ukers snøsamling i Hintertux før WC starter samme sted i slutten av november.

Telemark-sporten har i de siste årene hatt størst vekst i utbredelse i mellom-europa og alle våre tre utøvere ser frem til å møte konkurrenter fra Tyskland, Frankrike og Sveits i sesongen som kommer, sammen med norske 'telemarkskollegaer'.

På bildet har telemarkstrioen signert sine stipendavtaler med Tord Bakke Arvesen, sportslig leder i BSK som kommer til å følge nøye med når WC-sirkuset starter i november.

Tekst & foto: Morten V. Eriksen0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline