Sjansesløseri og cup-exit

Postet av Eirik Lund Røer den 22. Mai 2016

NÆRE: Kaptein Paul Benjamin Gregori og BSK G2000 maktet ikke å gå videre fra 1. runde i OBOS Cup i år heller. Foto: Eirik Lund Røer

OBOS Cup endte - som i fjor - med exit i første runde for BSK G2000. Men resultatet kunne - og burde - fort sett annerledes ut.

Flere bilder fra kampen kan du se her.

Etter en tøff cupsmell mot Bærum forrige uke ventet Bærums Verk og Hauger IF i første runde av OBOS Cup søndag ettermiddag. Men mens tapet mot storebror Bærum var fortjent, var 3-1-nederlaget på "Verket" litt tyngre å svelge.

Det var nemlig en jevnspilt 1. omgang i regnværet på Gommerud kunstgress, og BSK dominerte det meste av banespillet. Derfor var det tøft å ligge under 1-0 til pause, etter en scoring av hjemmelaget like før hvilen.

BSK-gutta lot seg ikke knekke, gikk offensivt til verks i 2. omgang og fikk rask og fortjent uttelling. Og dermed var lagene like langt.

BSK-offensiven fortsatte, men dessverre uten uttelling. Da går det som det iblant gjør i fotball: Motstanderlaget tar igjen ledelsen imot spillets gang.

BSK fortsetter å pepre Bærum-målet med kjempesjanser, og gir aldri opp. Selv ikke etter at det tredje baklengsmålet er et faktum gir de opp, men i dag er dagen hvor lite går inn og da vinner man ikke fotballkamper.

Det betyr at OBOS Cup-eventyret er over for i år, men allerede fredag kommer en ny sjanse til å slå tilbake når Oppegård venter på bortebane i 1. divisjon.

Bærums Verk og Hauger IF - Bækkelaget 3-1
Turnering: OBOS Cup
Arena: Gommerud kunstgress
Målscorere: Jesper Hageløkken

Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline