Eirik Lund Røer

Eirik Lund Røer

Tap mot tøff motstand

Postet av Eirik Lund Røer den 16. Mai 2016

MÅLSCORER: Jesper Hageløkken (t.h.) satte inn BSKs mål i sluttminuttene på Sandvika kunstgress. Foto: Eirik Lund Røer

BSK G2000 måtte gi tapt mot tøff motstand i siste gruppespillkamp i Adidas Cup, men har fremdeles gode muligheter til å gå videre.

Flere bilder fra kampen kan du se her.

Bækkelaget stod med seks poeng etter de to første kampene i Adidas Cup, men ble et nummer for små i den avsluttende gruppespillkampen mot interkretslaget Bærum på Sandvika kunstgress. Hjemmelaget sjokkåpnet og ledet 3-0 før det var gått ti minutter av 1. omgang.

Våre gutter ristet av seg den dårlige starten og kom etter hvert mer og mer inn i kampen, men uten å produsere de helt store sjansene før pause.

2. omgang bølget mye frem og tilbake, og BSK-gutta var blant annet frempå med to-tre store målsjanser uten å få uttelling. Da Bærum puttet to raske mot slutten av kampen var det definitivt avgjort, selv om Jesper Hageløkken satte inn et fortjent trøstemål like før slutt.

Alt i alt et fortjent tap mot et bedre lag, men sifrene lyver noe sammenlignet med kampbildet. BSK-gutta var på høyde med et av de beste lagene i interkretsserien i store deler av kampen, og kan ta med seg mye nyttig læring av en kamp mot et godt lag.

Nå venter vi i spenning på om BSK G2000 blir blant de seks beste 2. plassene i gruppespillet i Adidas Cup, og dermed avanserer videre i turneringen.

Bærum - Bækkelaget 5-1
Turnering: Adidas Cup
Arena: Sandvika kunstgress
Målscorere: Jesper Hageløkken

Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc