Oppsummering NM-sluttspill

Postet av Morten Victor Sundell den 2. Apr 2016

OK, gutta. Da var sesongen over. Dessverre fikk vi helt til det vi hadde håpet på i NM-sluttspillet.

BSK - GIF 2-5
Vi antok at kampen mot GIF ville være nøkkelen til å komme videre. Det startet som vi hadde satset på og vi styrte virkelig første periode. Nicolay fighet inn 1-0, men vi slapp inn en enkel scoring i undertall rett før pause. I andre omgang var vi enige om at det handlet om vilje og innsats. Dessverre var det GIF som var best på dette og satte inn 3 mål på få minutter midtveis i perioden. Vi fikk redusert en gang, men GIF satte en ny scoring og avgjorde.

Perioderesultater: (1-1) (1-4)
Poengplukkere: Nicolay 1+0, Sondre 1+0, Fredrik 0+1
Utvisninger: Oskars 2


Sarpsborg - BSK 6-2
Når vi tapte mot GIF, måtte Sarpsborg slås. Men vi gjorde en dårlig førsteperiode og Sarp satte hele 4 baller og vi ble statister. I andre periode spilte vi noe bedre og fikk redusert to ganger, men Sarpsborg scoret også to og hadde kontroll.

Perioderesultater: (4-0) (2-2)
Poengplukkere: Fredrik 1+0, Nicolay 1+0, Henrik 0+1, Sondre 0+1


BSK - Sola 5-2
Vi var i praksis allerede slått etter de to første kampene og spilte mest om æren og for å vise at vi er et av de bedre lagene i landet.
Vi var ikke spesielt gode og Sola tok ledelsen, men vi kom tilbake og gikk til pause med 2-1 ledelse. Sola utlignet tidlig i andre periode før vi tok over.

Perioderesultater: (2-1) (3-1)
Poengplukkere: Sondre 3+1, Fredrik 1+2, Lauritz 1+1, Nicolay 1+0, Oskars 0+1
Utvisning: Oskars


Ajer - BSK 1-9
Vi trengte en seier mot Ajer for å ta tredjeplass i gruppa og det gikk greit. Vi ledet med 4-0 etter første periode og spilte rundt et svakt Ajerlag. Andre periode var også OK og Ajer var uten sjanse. Dessverre sprakk nullen i undertall rett før slutt.

Perioderesultater: (0-4) (1-5)
Poengplukkere: Fredrik 2+4, Sondre 3+2, Henrik 2+0, Daniel 1+0, Nicolay 1+0, Erlend 0+1, Oscar 0+1
Utvisning: Oskars


Da ble det tredjeplass i gruppa og dessverre ikke semifinale som vi hadde håpet på. Litt synd at vi ikke klarte å komme opp på vårt beste nivå i de to første kampene. Hadde vi vært på topp mener jeg vi kunne ha vunnet begge to. Men alt i alt godkjent.

Vil gjerne benytte anledningen til å takke Lennart for det gode arbeidet med gutta når han nå gir seg som trener. Takk, Lennart!

Vi sees snart på trening, gutta! Håper mange av dere blir med til neste år.
Kos dere i kveld - det er velfortjent etter en lang sesong! Vi kommer sterkere tilbake:-)
Uansett stolt av dere!!!


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline