Sterk 2.plass på WC Rjukan

Postet av Bækkelagets SPK - Telemark den 14. Mar 2016

WC-sirkuset på telemark har nå svingt innom Norge og Rjukan med totalt fire tellende WC-renn. Det startet glimrende for Trym Nygaard Løken torsdag som etter å ha ligget på 4. plass etter første omgang, la inn et ekstra gir og klarte å klatre til en imponerende 2. plass og årsbeste i WC-sammenheng i år.

Rennet på Rjukan er som både julaften og 17.mai på en gang for telemarksporten og det er mange som vil vise seg frem både for skipresidenten som var på besøk og ikke minst for den NRK-sendte parallellen på lørdag.

- Det løsnet veldig i kjøringen fra første til andre omgang, og jeg fant tilbake til godfølelsen. Jeg er veldig fornøyd med å klatre fra fjerde til andreplass, og en pallplass smaker alltid godt, kommenterer Trym.

I dameklassen ble det også en flott pallplass med 2. plass til Mathilde Olsen Ilebrekke fra Nordre Land IL.

For BSK er WC-rennene på Rjukan også historisk da vi har med tre utøvere. Mikkel Nygaard Løken som er første års junior fikk en god start på rennhelgen og endte tilslutt på en klart godkjent 22.plass, men Gøril Strøm Eriksen ankom Rjukan først til det neste rennet på fredag.

Vi kommer tilbake til mer nyheter fra øvrige renn på Rjukan.

Artikkel fra Skiforbundet.no her
Resultater her

Bildet over er fra sprint-rennet fredag. Foto: Morten V. Eriksen.

Mikkel Nygaard Løken her fra fredagens sprint.


Tekst: Morten V. Eriksen foto: NSF


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline