Skrev autografer til barna

Postet av Torbjørn Andersen den 10. Mar 2016BSK-veteranene måtte skrive autografer da de møtte ungdommene på BAKS.

Av Torbjørn Andersen (tekst og foto)

Det var et populært møte mellom BSK-veteranene og barna fra BAKS (Bækkelagets Aktivitetsskole) da de møttes på BSK-kontoret. Flere av barna håndhilste også på de eldre veteranene.

- Dette er et ypperlig tiltak, sier Einar Frydenlund-Holm.


38 ganger på NC
Han var sammen med kona Kari en av veteranene som hadde møtt opp på den sosiale sammenkomsten.

-Sønnen min Kai er en av fem som har vært med å arrangere alle Norway Cup-turneringene gjennom tidene. Kari og jeg har vært med 38 ganger på Norway Cup. I yngre dager hadde jeg reservebaneopplegget mens det i eldre dager har blitt ældresboden, sier Einar.

- Veldig viktig
Det var samlet en 70-80 personer i klubblokalene på Ekebergsletta da klubben arrangerte treffet. Aktivitetsskolesjef Victor Olivares var strålende fornøyd i etterkant.

-Det er veldig viktig for klubben og spesielt de unge å møte historien til BSK i levende live og ikke bare gjennom bøker. Tidligere håndballspillere delte også ut autografer, sier Olivares.

- Jeg håper og tror at dette er et sted der både BSK Ældres og BSK Bedres kan møtes flere ganger i framtiden også. Vi håper også at BSK Ædres vil komme innom oss ved en senere anledning å fortelle historier fra eldre dager. Kanskje kan de også hjelpe oss med noen enkle oppgaver. I tilfelle det er noen som ønsker å hjelpe oss er det bare å ta kontakt, sier Victor Olivares.

NB! Onsdagskaffen hver andre onsdag i måneden er åpen for alle i klubben som ønsker å komme.


FLERE BILDER: Se på Bækkelaget sin Facebook-side (ekstern lenke)


Les også: Koste seg på onsdagskaffe
Les også: - Et kjempebra tiltak


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert avIdrettenOnline