BSK - GIF 4-3

Postet av Morten Victor Sundell den 9. Mar 2016

Første periode startet litt nervøst fra oss med et par enkle balltap. Men så tok vi tak i kampen og skapte sjanser. Dessverre satt GIF inn 0-1 litt heldig etter 5 minutter, men vi stod opp bra og skapte flest store sjanser. Men ballen ville ikke i mål. 0-1 etter en jevn første periode med veldig høyt tempo i kampen og to gode keepere som holdt unna det meste som kom..

I andre periode var det lenge stillingskrig. Kampen bølget frem og tilbake, men med flest sjanser til oss. Fremdeles høyt tempo og bra forsvarsspill av begge lag. Kanskje litt for høyt tempo iblant. Etter 16 minutter fikk Sondre tak i en løs ball og løftet ballen opp i krysset alene med keeper. 1-1. Herlig! Rett før pause fikk Fredrik en tversoverball fra Oskar og smalt inn et 2-1 på et fint slagskudd. 2-1 etter to perioder og sure GIFere. Veldig bra!

I tredje periode hadde vi litt mindre intensitet i starten og ble spilt noe lavere. Men vi kjempet godt. Etter 5 minutter kom likevel utligningen på et langskudd vi ikke kom opp i. Etter 9 minutter kom en ny GIF-scoring. Et forsøk på pasning fra bak mål traff en fot og snek seg inn. Veldig uheldig. Skulle vi gå på et litt kjedelig tap igjen? Ikke denne gangen. Vi fikk frislag i hjørnet etter 14 minutter og Sondre tittet raskt opp. Det kjappe frislaget fant Fredrik som scoret sikkert. 3-3! To minutter senere fikk Fredrik ballen fra Oskars langs vantet og fintet bort backen før han skjøt et kjapt skudd i hjørnet. 4-3 til BSK! Deilig. Etter 17 minutter fikk Oskar en utvisning og vi fryktet ny GIF-scoring, men den kom ikke. Selv ikke om GIF tok ut keeper i forsøket på en utligning. Denne gangen holdt vi unna og det var veldig bra, gutta!! Herlige jubelscener etter matchen og fullt fortjent seier!

Totalt sett en meget godt gjennomført kamp, gutta. Bra innsats av alle sammen - morsomt å se! Kampen viser at når vi har riktig innstilling kan vi slå alle lag! Da er det bare å se frem til Tigers cup og NM-sluttspill!

Perioderesultater: (0-1) (2-0) (2-2)
Poengplukker: Fredrik 3+0, Sondre 1+1, Oskar 0+1, Oskars 0+1


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline