Hemingstafetten tirsdag 15. mars - oppdatert!

Postet av Eirik Lund Røer den 15. Mar 2016Tirsdag 15. mars arrangeres Hemingstafetten i Holmenkollen. Vi stiller med 5 lag - lagoppstillinger og annen informasjon her.

Viktig løperinformasjon

Laguttak

Vi har normalt veldig mange påmeldt i de yngste klassene, men litt færre i ungdomsklassene. Det gjør at lagoppstillingene er vanskelige å få til å gå opp. Å få nok jenter er vanligvis også et problem, men ikke i år - takk til dere alle! Vi har toppet ett lag, mens de øvrige lagene er fordelt tilfeldig for å få kabalen til å gå opp. Blir du syk må du melde fra snarest til eiluro@online.no, men vi aksepterer kun forfall pga. sykdom fordi det er mye jobb dersom vi må endre på lagene. Ser du feil/mangler, meld også i fra!

Oppmøte/organisering

Første start er kl. 18.00. Alle bør/må møte i Holmenkollen én time før start, senest tre kvarter! Laglederne som er satt opp i lagoppstillingen under forventes å ta et ekstra ansvar for å samle sitt lag, og gjøre de nødvendige avtaler før start. Sørg for at alle vet hvem de går på lag med, varm opp sammen og gjør stafetten til en morsom og miljøskapende aktivitet! Vær også oppmerksom på at oppsatt lagoppstilling MÅ følges i første omgang av rennet, men at det kan rokkeres på rekkefølgen i andre omgang.

Smøretips

Glid:

Gjør det enkelt! Forholdsvis nypreparerte ski kan fint brukes, men har du gått en del økter/renn på skiene bør de renses og glides opp på nytt. Vi anbefaler SWIX LF 6 (eller tilsvarende).

Feste:

Oppdateres senere.

Lagoppstilling

Bækkelagets SK lag 1 Bækkelagets SK lag 2 Bækkelagets SK lag 3
1. etappe Milla G. Andreassen Maren Milla Reinemo Ada Sexe
2. etappe Tiril Myrmel-Johansen Rikke Reinemo Iselin Holtet Olafsen
3. etappe Fredrik SjøholtWilliam Kamsvåg Mattis Gjennestad Stefanussen
4. etappe Asgeir Kråkenes Marlon RustadSteinar Stefanussen
5. etappe Jakob Velle Arne ReinemoHenrik Alm Revelsby
6. etappe Lars Sønsterud Nicolai Holter Henriksen Arnfinn Revelsby
Lagleder Lars Sønsterud Arne Reinemo Arnfinn Revelsby
Bækkelagets SK lag 4 Bækkelagets SK lag 5
1. etappe Thea Gulliksen Ibenholt Natvik Oda Jutkvam
2. etappe Caroline Sanness Runa Kråkenes
3. etappe Eline Holter Henriksen Stine Bergesen Wilmo
4. etappe Jørgen Arenberg Wold Wilhelm Hjelpdahl Deinboll
5. etappe Marius Meldalen Johannes Willassen
6. etappe Jørgen Rodem Eirik Lund Røer
Lagleder Jørgen Rodem Eirik Lund Røer

Reserver:

  • Sven August Tjernshaugen

Om stafetten

Sakset fra Heming.no:

Hemingstafetten er en litt annerledes stafett, der hvert lag består av 6 løpere. Lagene er satt sammen på følgende måte, i nedenstående rekkefølge:

  • 11-12 år: 2 løpere 1
  • 13-14 år: 1 løper
  • 15-16 år: 1 løper
  • 17-99 år: 2 løpere
  • I tillegg må hvert lag bestå av minst 2 jenter!

Løpet arrangeres i 2 omganger, én i klassisk og én i skøyting:

  • første omgang går i klassisk
  • andre omgang i fristil

Hele laget starter samtidig. I første omgang går løperne i den rekkefølge laget selv prioriterer og som må være forhåndsoppgitt til arrangør. Det er 5 avhopp underveis. 1 løper hopper av hver 1 km. Kun ankermannen går hele omgangen på ca. 6 km.

I andre omgang kan rekkefølgen endres hvis laget ønsker det.

Deltagerne må hele tiden holde rekkefølgen i laget. Forreste løper går ut ved hvert passeringspunkt. Lagene må holde høyre spor slik at innhentende lag kan passere på venstre side. Det er ikke adgang til å rope løype.

For mer informasjon se IL Hemings nettsider.

Påmeldingsinformasjon

Alle grupper har fått, eller får, e-post fra sin gruppeansvarlig med informasjon om påmelding. Det er bindende påmelding på lenken under innen tirsdag 8. mars kl. 23:59, og vi trenger både utøvere, foreldre og trenere!

Vi vil toppe 1 lag, mens resten av lagene blir et "puslespill" for å få kabalen til å gå opp. Det er mye organisatorisk arbeid, så vær så snill å husk påmeldingsfristen!

Vi gjør samtidig oppmerksom på at utfordringen som oftest ligger i å få med nok jenter og voksne, så vær så snill og bli med - dette er gøy! De siste årene har vi også slitt litt med deltakelsen i ungdomsgruppa (15-16 år), så vi håper/forventer at alle stiller derfra.

KLIKK HER FOR PÅMELDING!


Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline