BSK - Grei 5-5

Postet av Morten Victor Sundell den 6. Mar 2016

Litt slapp innstilling før kampen og det viste seg på banen. Første periode ble litt rotete og preget av at Grei satset alt på å spille fysisk. Det var ikke pent, men fungerte OK mot litt passive BSK-gutter. Vi satte likevel inn 1-0 etter 13 minutter da Oskars raidet hele veien fra backposisjon og satt ballen i krysset bak Greis gode keeper. Dessvere utlignet Grei med en lompe fra midtbanen. 1-1 etter første periode.

I pausen forsøkte vi å få litt mer guts inn i laget og det så litt bedre ut i starten av andre periode. Erlend brøt fint på midten etter to minutter og spilte opp Sondre som smalt ballen i krysset. Men Grei utlignet igjen etter 8 minutter. Midtveis i perioden viste vi at vi egentlig er et bedre lag enn Grei. Først scoret Roald på et fint langskudd etter pass fra Henrik. Rett etterpå kombinerte Fredrik, Nicolay og Sondre fint og Nicolay puttet til 4-2. Men så gjorde vi en markeringsfeil i forsvar og Grei reduserte før pause.

Vi forsøkte å gjøre noen grep før siste periode og fikk en god start. Nicolay fant Fredrik, som hadde løpt seg fri foran kassa, og det stod 5-3. Grei begynte å bli skikkelig sure og spilte, etter vår mening, litt i overkant tøft. Men dommerne lot det passere og etter 6 minutter kom første redusering. Vi hadde sjanser etter dette, men fikk ikke ballen i mål. I stedet tok Grei ut keeper med ca. 1 minutt igjen av kampen. Vi klarte ikke å fange opp alle i feltet og 25 sekunder før slutt kom utligningen. Veldig unødvendig, men samtidig ikke første gang vi ikke klarer å avgjøre på slutten. Det må vi bli bedre på!

Totalt sett en litt rotete match, der vi hadde litt for lite guts og ble fighet ut av stilen og spillet vårt. Det positive er at med dagens poeng holdt vi Grei bak oss på tabellen og det var fortjent! OK innsats gutta. På onsdag skal vi to knepp opp før møtet med GIF!!

Perioderesultater: (1-1) (3-2) (1-2)
Poengplukkere: Nicolay 1+2, Sondre 1+1, Fredrik 1+0, Roald 1+0, Oskars 1+0, Henrik 0+1


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline