3. plass i Bad Hindelang!

Postet av Bækkelagets SPK - Telemark den 29. Feb 2016

Trym Nygaard Løken fikk igår søndag en flott 3. plass under den TV-sendte telemark parallell i tyske Bad Hindelang. Han viste nok en gang at han hører hjemme blant de beste og kun slått av franske Phil Lau og tyske Tobias Müller. De samme to vant lørdagens sprint, men byttet da plass øverst, mens Trym da fikk en flott 5. plass.

- Det var veldig røffe og krevende forhold i dag, blant annet fordi det var varmt. Da blir det vanskelig for arrangøren å holde løypa hard og fin. Ellers var kjøringen, hoppingen og skøytingen mye bedre i dag sammenlignet med gårsdagen, kommenterer Trym.

På dame-siden ble det søndag en flott 3. plass til Guro Helde Kjølseth, andre dag på rad, for lørdag kom hennes første WC-pallplass. Lørdag ble det en super 2.plass til Mathilde Olsen Ilebrekke, så den norske flaggene vaiet i vinden i Bad Hindelang. Begge kjører for Nordre Land IL.

WC-runden fortsetter nå til Golte i Slovenia med to sprint-renn 2. og 3. mars, og vi krysser fingrene for nye WC-medaljer til Trym og de andre norske på telemarkslandslaget.

Artikkel fra parallell på skiforbundet.no her
Artikkel fra sprint på skiforbundet.no her
Livestream her (kan også sees i etterkant)

Tekst: Morten V. Eriksen foto: RSR Ski Racing (FR)
0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline