Eirik Lund Røer

Eirik Lund Røer

12. plass til Lasse i junior-VM

Postet av Eirik Lund Røer den 22. Feb 2016

JuniorVM16_ELR 1693.JPG

Lasse Løwstrøm Aulin viste seg fra sin beste side under sprinten i junior-VM, og var svært nære å kvalifisere seg til finalen.

Etter en litt tung prolog, der Lasse kjempet seg inn til en 20. plass i de bløte og krevende forholdene i Romania, begynte kroppen virkelig å respondere i heatene.

I kvartfinalen var det lite å gjøre med Johannes Høsflot Klæbo, som senere tok gullmedaljen, men han hadde full kontroll på 2. plassen etter en meget solid sluttspurt.

I semifinalen så han lenge ut til å følge den samme oppskriften, men havnet i en litt dårlig posisjon før oppløpet og fikk ingen fri bane. Like før mål gjør han et siste desperat forsøk på å avansere, men sporbyttet var dessverre ikke helt innenfor regelboka og dermed blir han deplassert i heatet.

Det ender med andre ord med en 12. plass i VM-sprinten. Et godt resultat vi alle skal være fornøyde med og stolte av, men samtidig med en litt bitter ettersmak og en følelse av at det kunne nådd enda lenger. Ekstra ergerlig blir det også når vi i ettertid ser at det sannsynligvis hadde holdt til lucky looser-plass i finalen om han hadde holdt seg i den opprinnelige banen.

Selv tar Lasse med seg VM-innsatsen som en stor opplevelse, og gleder seg til fortsettelsen.

– Utrolig stort med VM! Å få sjansen til å gå med det norske flagget på brystet var en vanvittig opplevelse. Jeg tar med meg erfaringene fra i dag videre, oppsummerer Lasse.

Vi gratulerer med VM-innsatsen!

BILDESERIE AV LASSE I JUNIOR-VM:

Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.