Nor92 - BSK 4-9

Postet av Morten Victor Sundell den 18. Feb 2016

I Johns fravær stod Nicolay i mål. I tillegg manglet vi Oskars og Lauritz.

I følge rapportene hadde vi det meste av banespillet i denne kampen. Nor92 forsøkte i stor grad å slå langt når de fikk kontroll på ballen. Men i målprotokollen var det lenge jevnt. Vi puttet til 0-1 etter 10 minutter ved Oskar og pasning Sondre. Men Nor svarte kjapt og det stod 1-1 etter første periode.

I andre periode fikk vi en god start. Oskar scoret etter kun 30 sekunder - uten assist. Nor utlignet etter 6 minutter. Etter 10 minutter fikk Nor en utvisning som vi utnyttet godt. Fredrik til Sondre som satte inn 2-3. Så var Oskar på løp igjen og satte inn en ny goal til 2-4. Uten assist. Nor reduserte etter 13 minutter. Etter 17 minutter fikk vi en utvisning, men Fredrik puttet i undertall til 3-5.

Det tok litt tid før det løsnet i tredje periode, men etter 8 minutter passet Fredrik til Daniel og det stod 3-6. Og rett etterpå satte Daniel inn et til og det var 3-7. Så var rollene byttet om. Daniel til Fredrik og 3-8 etter 16 minutter. Et kort minutt senere passet Fredrik til Sondre og 3-9. Nor redusert en gang før tiden gikk ut.

Veldig bra med seier igjen, gutta! Da passert vi Grei på tabellen igjen :-)
Da er det bare å fokusere på neste kamp mot Grei - vi skal revansjere tapet mot dem i forrige kamp. Har også lyst til å skryte masse av Nicolay som stilte opp og spilte keeper i denne kampen. Meget bra innstilling, Nicolay! 4 mål bakover er mer enn godkjent.
Da ønsker jeg alle en god vinterferie!!!

Perioderesultater: (1-1) (2-4) (1-4)
Poengplukkere i følge kampskjemaet: Fredrik 2+3, Oskar 3+0, Daniel 2+1, Sondre 2+1


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline