NM-suksess for telemark

Postet av Bækkelagets SPK - Telemark den 15. Feb 2016

Siste del av NM i telemark, som også er Hovedlandsrenn og Landsfinale, ble i helgen arrangert i Vårdåsen Asker. Trym Nygaard Løken sikret seg to nye NM-gull i disiplinene sprint på lørdag og sprint parallell søndag etter en forrykende finalerunde. Men det endte ikke der. Gøril Strøm Eriksen fulgte opp med to nye NM-gull i junior-klassen og Mikkel Nygaard Løken kjempet seg inn til ytterligere to NM-bronse i junior-klassen og det som førsteårs junior. Utrolig gode prestasjoner som blir lagt merke til i telemarks-miljøet.

I klassen G15-16 har Jacob Alveberg iløpet av kort tid kjempet seg inn blant de aller beste og i helgen ble det maks uttelling for Jacob med to gull i Hovedlandsrennet. I samme klasse på jentesiden gjorde både Ella Strøm Eriksen og Martha Hoel Løken det bra og begge to trolig sine beste renn noensinne. Det ble resultater rett utenfor pallen men avstanden fremover er krympet.

BSK gjorde seg også svært godt bemerket i Landsfinale-klassen. Marthe Brekke gjorde sitt klart beste prestasjon noen gang på sprinten lørdag og kom på sølv plass foran Kaja Løken på bronse. Kaja gjorde seg søndag sterkt bemerket da hun var uheldig falt i prologen og røk et leddbånd i tommelen. Hun fullførte finalerunden uten staver og klarte allikevel å komme på bronseplass. Utrolig sterk prestasjon og vi håper Kaja blir raskt bra igjen.

Det var en rekordstor utøvergruppe fra BSK og vi skal heller ikke glemme gode prestasjoner som gull til Lerke Brøvig og bra gjennomført også av Emil Tobias Langhus Bye, Olivia Opheim, Marie Brekke, Pauline Myklebust, Helene Løken og Even Opheim.

Oppdateres med flere bilder

Artikkel fra Skiforbundet.no her (sprint)
Artikkel fra Skiforbundet.no her (parallell)


Trym i semifinale-heatet.


Gøril i prologen.


Mikkel vinner sin bronsefinale.


Jacob fra sin semifinale.


Ella jevnt i sin kvartfinale.


Martha bra med i sitt heat.


Marthe gjør sitt beste renn.


Kaja uten staver pga. skadet hånd i prologen.


Lerke ut fra startgate i parallell.


Mikkel heies frem av BSK-supportergjengen.


En fornøyd telemarks-gjeng i flotte nye jakker.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline