Ny utstyrsleverandør for Bækkelagets Sportsklub/Norway Cup

Postet av Hilde Mari Østerkløft den 15. Feb 2016

Bækkelagets Sportsklub/Norway Cup har i dag signert en 6-årig avtale med assistCo as som er distributør for hummel i Norge.

F.v Markeds og Kommunikasjonssjef i Bækkelagets Sportsklub/Norway Cup, Trygve Nielsen, og Markedssjef i assistCo, Anders Mårdalen

Hummel vil bli ny utstyrsleverandør for alle våre grupper samt Norway Cup, med unntak av håndballgruppa som fortsatt har en separat utstyrsavtale.

"Vi har hatt mange forhandlingsmøter med ulike leverandører, og vi er nå glade for at vi skal samarbeide med assistCo og hummel i mange år fremover. De vil sette et tydelig fotavtrykk med årets kolleksjon for arrangements komiteen under Norway Cup og vil også hjelpe oss å få til et enhetlig design på kolleksjonene til gruppene våre", sier markeds og kommunikasjonssjef Trygve Nielsen.

“For oss handler Norway Cup om idrettsglede, opplevelser, samhold og gode minner for livet - både på og utenfor fotballbanen. Det fellesskapet man opplever under Norway Cup er unikt og noe vi ønsker å både bidra til og ikke minst være en del av», uttaler markedssjef Anders Mårdalen i assistCo.

"Verdigrunnlaget til Norway Cup er noe vi kan identifisere oss med, og som er viktig for vår organisasjon og merkevare. I hummel sier vi “Change The World Through Sport”. Det er blant annet hva Norway Cup gjør!"


For ytterligere spørsmål ta kontakt med:

Bækkelagets Sportsklub/Norway Cup: Trygve Nielsen, 90186689

assistCo as/ Anders Mårdalen: 94157017


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline