BSK - Sveiva 6-6

Postet av Morten Victor Sundell den 13. Feb 2016

Litt trøtte gutter etter gårsdagens kamp mot Tunet. Det starter likevel bra og og Fredrik setter 1-0 etter pasning fra Sondre. Vi styrer kampen, men Sveiva utligner etter fire minutter. Kort tid etter scorer Henrik på et langskudd. Pasning fra Herman. Men det tok ikke lang tid før vi gjorde det samme som i går, ser på ball og glemmer mannen, og 2-2. Etter 10 minutter passet Fredrik til Sondre og vi var igjen i ledelsen. Men vi slipper inn for lette mål - to kjappe fra Sveiva i slutten av perioden og 3-4.

Andre periode skjedde det mindre foran målene. Ingen scoringer. Litt bedre forsvarspill, men for lite bestemte fremover.

I tredje periode startet vi bedre og Roald smalt inn et langskudd etter 2 minutter. Pasning Oskars. Men igjen var Kasper Sletten på farten og ordnet ledelse til Sveiva og igjen etter alt for slapt forsvarspill. Nicolay utlignet etter 7 minutter etter fin pasning fra Oskar. Etter 11 minutter fikk vi frislag og Sondre og Fredrik kombinerte fint. Vi ledet 6-5. Det så bra ut, men det varte kun 30 sekunder så utlignet Sveiva igjen. Vi tok timeout med tre minutter igjen på klokka og gikk for seier. Vi hadde masse sjanser på slutten, men ballen ville rett og slett ikke inn. Sjansebonansa! I de siste sekundene kunne Sveiva ikevel stjålet seieren, men John reddet mesterlig.

Alt i alt en OK kamp, men jeg synes vi burde satt flere av sjansene og rodd denne i land. Mulig kampen i går hang litt mye igjen i beina. Men Sveiva hadde også spilt kamp dagen før, så det var nok likt for begge lag.

Perioderesultater: (3-4) (0-0) (3-2)
Poengplukkere: Sondre 2+1, Fredrik 1+2, Henrik 1+0, Nicolay 1+0, Roald 1+0, Herman 0+1, Oskars 0+1, Oskar 0+1


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline