Regionscup semifinale og seriekamp: Tunet - BSK 11-6

Postet av Morten Victor Sundell den 12. Feb 2016

Vi var opptatt av å være med fra start, men fikk et par uheldige mål mot oss og det stod 3-0 til Tunet etter 10 minutter. Vi hang ikke helt med og det ble for mye ball watching. Tunet spilte seg ofte gjennom på høyre side og kom i overtall. Deretter jevnet det seg litt ut og Oscar passet vakkert til Herman som kontant satte inn en redusering etter 16 min. Tunet spilte tøft og vi ble ofte satt i stressende situasjoner.

Andre periode startet perfekt for oss. Fredrik fant Sondre som scoret pent. Dessverre økte Tunet til 5-2 med to kjappe rett etterpå. Ergerlig. Etter sju minutter la Fredrik tilbake til Oskars som banket inn et slagskudd. Herlig scoring og kun to mål bak. Kampen jevnet seg litt ut, men Tunet var førende lag og satte 6-3 etter 13 minutter. Fortsatt tøft spill og etter 16 minutter fikk Tunet en utvisning. Fredrik passet via vantet til Nicolay som satte inn en ny redusering til 6-4.

I pausen fokuserte vi mye på å plukke opp folk og ikke fokusere for mye på ball. Men vi fikk det ikke til som ønsket. I løpet av de første 8 minuttene satte Tunet inn 4 baller og avgjorde matchen. Etter 10 minutter kom en til. Vi gjorde om på rekkene og nå fungerte det litt bedre. Fredrik slo inn første redusering etter pasning fra Oskar etter 11 minutter. Med tre minutter igjen banket Oskars inn et nytt slagskudd til 11-6, etter pasning fra Herman.

Totalt sett en fortjent seier til Tunet. Vi kjempet bra, men gjør litt for mange feil og slipper Tunet for lett til. Vi får komme sterkere tilbake senere!

Perioderesultater: (3-1) (3-3) (5-2)
Poengplukkere: Fredrik 1+3, Oskars 2+0, Herman 1+1, Nicolay 1+0, Sondre 1+0, Oscar 0+1, Oskar 0+1


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline