Tre langdistanse-kretsmestere

Postet av Eirik Lund Røer den 9. Feb 2016

Forrige helg ble Østmarksrunden arrangert på Skullerud. Rennet, som også inngikk som kretsmesterskapet i langdistanse, ga oss tre nye kretsmestere.

På grunn av dårlige snøforhold i marka ble rennet avholdt i kunstsnøtraseen på Skullerud. Det var som vanlig to ulike distanser; 12 km for 12-18 år og 24 km for de over 18 år.

I G13 vant Fredrik Sjøholt etter en hard kamp i tre runder med Jonathan Wærdahl Eriksen (Heming) og Gustav Moe (Lyn). Det var Fredriks andre seier for sesongen, etter at han også vant Rossignolrennet forrige helg. Vi imponerte over Fredriks utvikling denne sesongen, og gratulerer med kretsmesterskap-tittelen.

I K18 gikk Judith Rickertsen Hole til topps. Riktignok uten konkurrenter i klassen, men vi kjenner Judiths styrker på lengre løp og er sikre på at hun hadde bitt godt fra seg uansett. Dessuten, en kretsmesterskap-tittel er en kretsmesterskap-tittel.

I menn senior fikk Aleksander de lange Claussen en fin opptur etter et litt tungt NM, da han gikk inn til seier i den lengste løypa.

Vi gratulerer kretsmesterne og andre BSKere som viste fin innsats på Skullerud lørdag.
Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline