Ny pallplass i WC Espot

Postet av Bækkelagets SPK - Telemark den 8. Feb 2016

Trym Nygaard Løken fikk en flott 3.plass i det siste rennet i WC-runden som ble avsluttet søndag i spanske Espot. Tidligere har det vært klassisk som har vært Tryms sterke disiplin mye pga styrke i skøyting, men dette var den andre pallplassen i WC-parallell denne sesongen.

"Det har vært litt stang ut både i de siste rennene i Les Contamines og de første i Espot, så det var godt å være tilbake på pallen igjen" sier Trym etter at bronsemedaljen var sikret.

Det blir lite med tid til hjemlig hvile for allerede førstkommende helg blir det NM i Vardåsen (Asker). Deretter telemark som oppvisning på Ungdoms-OL på Lillehammer og så ny WC-runde i Bad Hindelang/Oberjoch i slutten av februar.

Herreklassen ble vunnet av Phil Lau fra Frankrike, foran tyske Tobias Muller. I dameklassen ble det rollebytte helt på toppen med Johanna Holzmann fra Tyskland foran Amélie Reymond fra Sveits foran Mathilde Olsen Ilebrekke fra Norge. Sterk prestasjon av Mathilde som tok sin åttende pallplass i WC denne sesongen, det blir trolig enda flere.

Artikkel fra Skiforbundet.no her

Tekst: Morten V. Eriksen foto: NSF/Kristin Berge


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline