Fornøyde utøvere i Jr-VM

Postet av Bækkelagets SPK - Telemark den 5. Feb 2016

Gøril Strøm Eriksen og Mikkel Nygaard Løken avsluttet Jr-VM i Les Contamines med Sprint mandag og Klassisk tirsdag. Det ble nok en gang bra gjennomførte konkurranser for begge to. De fikk vist at de hører hjemme blant de neste beste, da de aller beste juniorene kjører på sine respektive lands WC-lag allerede. Gøril fikk plassering 7 og 10 mens Mikkel fikk to ganger 19. Begge våre utøvere fikk vist at de taklet rennsituasjonen på et høyere nivå og har også fått veldig nyttig erfaring på et internasjonalt nivå. Det er små marginer og lett å gjøre feil som gjør at man ikke kommer til mål.

Det ble ingen norske Jr-verdensmestre i Frankrike denne gangen men en bronse til Guro Helde Kjølseth i sprint, bronse til Sivert Hole i Sprint og enda en bronse til Ådne Kristenstuen i Klassisk.

I mellom Jr-VM rennene var det også WC-renn og mens lørdagens sprint ble avlyst pga nedbør og dårlig vær ble søndagens Klassisk avholdt som planlagt. Trym Nygaard Løken gjorde igjen en sterk innsats og ble beste norske på en 4. plass. Han viser at han er stabil blandt topp 5-6 og veien opp til WC-pallen er innen rekkevidde.

Trym og resten av det norske landslaget dro videre til Espot i Spania med renn fredag, lørdag og søndag. Det blir spennende å følge Trym på Livestream.com og vi krysser fingrene for gode resultater også i Spania.

Resultater fra FIS her
Artikkel fra Sprint på Skiforbundet.no her
Artikkel fra Klassisk på Skiforbundet.no her

Gøril Strøm Eriksen


Mikkel Nygaard Løken


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline