Morten Victor Sundell

Morten Victor Sundell

Fredrikstad - BSK 6-5

Postet av Morten Victor Sundell den 30. Jan 2016

Vi manglet Oskars, Erlend, Lauritz og Oscar00. Heldigvis stilte Petter00 slik at vi totalt var 10 spillere.

Første periode startet bra for oss og vi viste mye bra spill og fikk en god del sjanser. Fredrikstad kom ikke til på samme måte sist, da vi spilte godt i forsvar. Mot spillets gang scoret FIBK 1-0 etter 6 min, men vi bare fortsatte og etter 8 minutter satte scoret vi til 1-1. Henrik slo en lang ball rett opp mot FIBKs mål hvor Herman skygget for keeper. Herman var litt borti ballen og den spratt i mål. Resten av perioden var det jevnt, men med litt overtak til oss.

I andre periode fikk vi en perfekt start. Fredrik fant Sondre på bakerste til 1-2. Men det skulle kun gå 20 sekunder før det stod 2-2. Deretter en lang periode hvor spillet bølget frem og tilbake og med sjanser til begge lag, men vi hadde de største. Etter 12 minutter satte Sondre inn 2-3 etter pass fra Fredrik og vi var tilbake i ledningen. FIBK utlignet etter 15 minutter og så ble det pause.

Tredje periode startet i høyt tempo, men det skulle gå 7 minutter før vi igjen tok ledelsen. Oskar fant Fredrik på full fart fremover og Fredrik limte ballen i krysset. Nå hadde vi taket på dem, men 4 minutter senere var vi for slappe i presset og 4-4 på et langskudd fra midten. Nytt langskudd til 5-4 etter 14 minutter og etter 16 minutter et uheldig mål til 6-4. Nå hastet det å skape noe. Vi satset alt og fikk et godt trykk på dem. Oskar traff tverrliggeren, før Nicolay fant Fredrik på bakre og vi reduserte til 6-5 med ca. 2 minutter igjen. Men på tross av noen gode sjanser på slutten ebbet kampen ut uten flere mål.

Ergerlig - vi hadde virkelig fortjent poeng i denne kampen. Vi ble nok litt slitne utover i tredje periode, men jeg synes vi skal ta med oss at vi spilte en meget god kamp og med god innsats gjennom hele matchen.
GOD INNSATS, GUTTA!

Perioderesultater: (1-1) (2-2) (3-2)
Poengplukkere: Fredrik 2+2, Sondre 2+0, Herman 1+0, Henrik 0+1, Nicolay 0+1, Oskar 0+1
Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline