Bækkelagets SPK - Telemark

Bækkelagets SPK - Telemark

Tilbake på NM-tronen

Postet av Bækkelagets SPK - Telemark den 18. Jan 2016

Trym Nygaard Løken er tilbake som norgesmester i telemark under første del av mesterskapet som ble arrangert i Sogn i helgen. Forrige sesong ble delvis ødelagt av skade og da røk både NM på hjemmebane og VM i USA. Kjøringen i Sogn vitner om at det meste fungerer som det skal og at formen er svært god. I en lang klassisk løype på hardt og isete underlag ble han eneste senior-løper med feilfri kjøring og tidsdifferansen ble hele 10 sekunder. Det er sterkt.

Men Trym var ikke den eneste medaljevinner fra BSK. Mikkel Nygaard Løken tok en sterk 2. plass i junior-klassen og det i et meget godt startfelt. I aldersbestemt tok Jacob Alveberg sin første rennseier i telemark racing og ble dermed vinner av Hovedlandsrennet for G15-16. Vi skal nok få flere gode plasseringer fra Jacob i tiden fremover. Kaja Løken fikk en flott 2. plass i klasse J13-14. I klasse J15-16 kjørte Ella Strøm Eriksen bra og endte på en 6.plass.
Gøril Strøm Eriksen var uheldig og måtte dessverre bryte pga. utstyrsproblemer. Hun vant imidlertid NC-rennet dagen før og håpet om uttak til junior-VM lever fortsatt.

Nedenfor er hele NM-gjengen fra BSK som har god grunn til å smile etter helgen i Hafslo, forøvrig et svært godt arrangement og ros til Luster telemarkklubb og Syril telemark.

Fra venste bak: Gøril, Trym, Mikkel og Jacob mens foran sitter Ella og Kaja.

Artikkel på Skiforbundet.no her
Resultater aldersbestemt her
Resultater kvinner (FIS-renn) her
Resultater herrer (FIS-renn) her

Tekst & foto: Morten V. Eriksen


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline