BSK - Sarpsborg 5-8

Postet av Morten Victor Sundell den 9. Jan 2016

Sarpsborg kom fra imponerende innsats og semifinale i Gothiacup. Begge lag manglet noen spillere.

Første periode startet rolig, men med overtak til Sarpsborg. Vi var stort sett aldri først på ball og hang etter i duellene. Det ble for mye pirking og lite innsats sett under ett. Det kunne ikke holde og Sarpsborg satt 0-1 etter sju minutter. Samme kampbilde fortsatte og det så ut som om vi hadde tunge bein etter Gothiacup. Etter 17 minutter stod det 0-3 og det så ikke bra ut. Heldigvis klarte vi å redusere en gang før pause etter at Fredrik fant Sondre.


Andre periode fortsatte i samme stil og to kjappe mål til Sarpsborg. Etter 13 minutter reduserte Herman etter skudd fra Sondre. Dessverre fikk vi etter 15 minutter kampstraff på Oskars etter en fight med en Sarpsborgspiller som klabbet til Oskars. Oskars skulle selvfølgelig ikke stått opp, men har en viss forståelse for at det ikke var enkelt etter en slik behandling. Begge spillere fikk samme straff - litt uforståelig for oss, men dette må vi lære av. Vi måtte flytte rundt på spillerne da vi manglet backer. I spill 4 mot 4 satte Sarpsborg 2-6.

I pausen hevet Lennart stemmen og forlangte en annen innstilling til 3. periode. Den skulle vi vinne! Det startet bra og vi reduserte kjapt til 3-6 ved Nicolay etter pass fra Fredrik. Så litt frem og tilbake før Daniel nydelig frispilte Sondre til 4-6 etter 10 minutter. Nå var vi litt i flyten. Sarpsborg tok timeout og justerte. Det ble to Sarpsborgmål i løpet av de neste 5 minuttene før vi fikk en redusering på selvmål rett før slutt.

Alt i alt et skritt tilbake fra kampene i Gothiacup, der vi virkelig kjempet og ville vinne kampene. I denne kampen ble det for halvhjertet og for mange situasjoner der vi var på halvdistanse. Men vi tar med oss at vi vant tredjeperioden 3-2. Det er vel den beste sisteperioden vi har spilt i år.
Nye muligheter neste helg, gutta. Da er det GIF som venter i Lihallen!

Perioderesultater: (1-3) (1-3) (3-2)
Poengene: Sondre 2+1, Fredrik 0+2, Herman 1+0, Nicolay 1+0, Daniel 0+1, et selvmål
Utvisninger: Herman 2 x 2, Oskars 5 minutter og K2


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert avIdrettenOnline