Oppsummering Gothiacup

Postet av Morten Victor Sundell den 6. Jan 2016

Vi kom ned søndag og spilte to Ok kamper mot CL98IC og IBK Spartak Pelhrimov. En litt naiv taktikk medførte to relativt klare tap. Deretter var overnatting på hotell og tidligkamp mandag. Veldig trøtte gutter, et glatt underlag og en god motstander var ingen god kombinasjon. Vi ble rundspilt.

Dette kunne ikke fortsette og vi ble enige om å bli litt mer kyniske. Vi la om taktikken. Neste kamp var vesentlig bedre og det ble uavgjort mot Zenith. De andre resultatene gikk vår vei og med seier i siste gruppekamp kunne vi ta fjerdeplass i gruppa. Gutta gjorde en meget bra match mot Per-Ols United og rodde i land en seier. En stor opptur for gutta og direkte til 1/8-finale i B-sluttspillet.

Der møtte vi Svenljunga. Vi tok en tidlig ledelse og dominerte kampen, men slet med uttellingen og slapp inn en lompe på slutten. Uavgjort. Dermed straffekonkurranse. Gutta viste at dette kan de og sikret seier med noen vakre scoringer, mens John tok 3 straffer. Herlige scener.

Så var det klart for kvartfinale mot Helsingborg, et godt svensk lag som neste tok seg til A-sluttspillet i en meget sterk gruppe. Vi fikk full uttelling i starten og ledet fort 5-0. Dessverre klarte vi ikke å holde på ledelsen og Helsingborg utlignet til 5-5 et stykke ut i andre periode. Men vi svarte og kom foran igjen. Men som så ofte før klarer vi ikke å drepe matchen - Helsingborg utligner og igjen blir det straffer. Denne gangen har vi ikke marginene på vår side og ryker ut. Uansett en bra match mot et meget godt lag!

Totalt sett en vellykket turnering med veldig mye god læring for gutta, der de viste at det bor mye i laget når vi gjør de riktige tingene.


Resultater:

BSK - CL98IC 1-3

BSK - Spartak 2-6

BSK - Öjaby 0-11!

BSK - Zenith 1-1

BSK - Per-Ols 5-4

BSK - Svenljunga 2-2, seier på straffer

BSK - Helsingborg 6-6, tap på straffer


Poengene:

Sondre 9+3. Fredrik 2+6, Oskar 2+3, Herman 4+0, Oskars 3+0, Nicolay 1+1, Henrik 0+1Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline