Bækkelagets SPK - Telemark

Bækkelagets SPK - Telemark

NC telemark på Geilo

Postet av Bækkelagets SPK - Telemark den 21. Des 2015

NC Telemark ble innledet i helgen under vanskelige forhold på Geilo. Til tross for varmegrader og tidvis yr i lufta var underlaget ganske bra, men det ble sporete og utfordrende for de fleste utøverne.

Best av våre i NC-klassene ble Gøril Strøm Eriksen som vant junior-klassen etter jevnt bra kjøring i begge omganger. Hun har kortet ned avstanden til de beste senior jentene og det blir spennende fremover hvor målsetning om deltakelse i junior VM i Frankrike senere i vinter er det store målet. Vår andre junior Mikkel Nygaard Løken hadde uhell og stang ut i begge omganger og kom til slutt inn på en ski naturlig nok et stykke bak de beste.

Trym Nygaard Løken fikk problemer etter et langt hopp i 1. omgang og en full stopp havnet han litt bak de beste. Etter en fantastisk 2. omgang kjørte han seg oppover på resultatlista og endte på 4. plass. Ikke fornøyd med det men det men dagens suverent beste tid i 2. omgang vitner om solid form.

I aldersbestemt gjorde BSK-utøverne veldig bra resultater.
Kaja Løken vant i overlegen stil sin klasse J13-14 foran klubbvenninne Marthe Brekke. Lillesøster Helene kjørte flott i J9-10, samme gjorde Emil Langhus Bye i G13-14.

Øvrige klasser kom Ella Strøm Eriksen på en 6. plass i J15-16 og Jacob Alveberg på en fin 4. plass i G15-16.

Neste NC runde går i Sogn 16-17/1 hvor siste dag er NM Klassisk. Det blir siste mulighet for våre lovende juniorer til å kvalifisere seg til junior VM i Les Contamines 29 jan. - 2 feb. i Frankrike.


Trym Nygaard Løken, senior


Mikkel Nygaard Løken, junior


Kaja Løken, J13-14


Ella Strøm Eriksen J15-16


Jacob Alveberg, G15-16

Artikkel på skiforbundet.no

Tekst & foto: Morten V. Eriksen


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline