Rekordsamling med suksess

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 6. Des 2015

Skigruppa farget Beitostølen gul og blå i en helg full av opplevelser, idrettsglede og godt sosialt samhold.

Skigruppa i Bækkelaget er i vekst, og aldri før har vi vært så mange på snøsamling. Med over 250 store og små sier det seg selv at det er mye logistikk som må på plass, men det meste gikk på skinner og gjorde at den tradisjonsrike familiesamlingen ble nok en suksess.

Styreleder i skigruppa, Trond R. Hole, var naturlig nok strålende fornøyd med rekordoppslutningen.

– For skigruppa er snøsamlingen viktig både sportslig og sosialt. Det er denne gangen i året vi ser bredden i aktiviteten vår, og samler både far, mor, utøvere og støtteapparat, sier han, og legger til:

– For skigruppa var det ekstra hyggelig at nytiltrådt generalsekretær i Bækkelaget/Norway Cup valgte å tilbringe helgen med oss. Vi håper og tror vi fikk vist Tony skigruppa på sitt beste.

Imponerende fremgang

Beitostølen var samlingssted for fjerde året på rad, og bød nok en gang på ypperlige skiforhold. De eldste løperne reiste opp allerede onsdag, mens de fleste andre kom fredag kveld. For mange var øktene på samlingen sesongens første på snø, og det var stor fremgang å spore hos både store og små.

Sportslig leder og hovedtrener i skigruppa, Eirik Lund Røer, har treneroppfølging av de eldste utøverne i klubben, men gledet seg like mye over den store BSK-bredden på Beitostølen.

– Jeg får ikke med meg alt på en hektisk helg som dette, men det er moro å se både barn, ungdom og ikke minst foreldre ha det gøy på ski. Så tidlig i sesongen er det lett å se fremgang hos nesten alle, og det motiverer både trenere og utøvere, sier Lund Røer.

Talentfulle utøvere

I forbindelse med middagen fikk utøverne muligheten til å vise frem andre egenskaper enn det å gå på ski. Samtlige grupper la sjel og innsats i fremføringene, som imponerte mange. Til slutt var det 9-års-gruppa som gikk seirende ut av konkurransen.

– De hadde et show som inneholdt mange elementer, og som i tillegg var lærerikt, lød juryens begrunnelse.

Med det har skigruppa fått en fantastisk start på sesongen, selv om vinteren dessverre lar vente på seg hjemme i Oslo. Vi krysser fingrene for snarlig bedring, og håper på mange gode opplevelser på trening og i konkurranse utover sesongen.

BSK Elites bidrag i talentkonkurransen kan du se her:


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline