Ekeberg snøpark - Vi lager gode skiforhold på Ekebergsletta

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 3. Des 2015

Kjære skiforeldre

Dessverre har de siste vintrene ikke vært slik vi selv husker dem som barn og det er lite som tyder på at vi kommer til å ha stabile snøforhold i Oslo-området fremover. Kampen om plassen på Skullerud har også vært tøff de siste årene.

For å kunne tilby barna i skigruppa gode treningsmuligheter satte skigruppa i sommer ned en ”hurtigarbeidende komité” for å se på muligheter for vår egen snøpark på Ekebergsletta.

Det er med glede vi kan fortelle at en rekke ildsjeler, med usannsynlig gode kontakter, har sikret at vi allerede for kommende vinter har fått de nødvendige tillatelser. Utstyr er kjøpt inn og nødvendige tilkoblingsmuligheter for vann og strøm er på plass.

Vår egen snøpark blir inne på Ekeberg camping. I vinter kjører vi i gang et prøveprosjekt med en runde av begrenset størrelse ca 1 – 1,5 km og en skileik. Målet er at i hvert fall de minste gruppene skal få mer enn nok plass til å boltre seg. Kanskje vi til og med klarer å arrangere karusellrenn her?

Nå lurer du helt sikkert på hvordan også du kan bidra til at dette blir en realitet. Du skjønner at dette ikke gjør seg selv, og at det vil være behov for at en god del foreldre stiller opp på dugnad for å bemanne snøkanonen.

Da er det godt å kunne fortelle at mange vil få mulighet til å være med. Det vil bli satt opp en vaktliste med 2 vakter á to personer hver dag fra 10. Desember og til begynnelsen av januar. I tillegg vil vi 2 dager gjøre en test med nattvakt (2300 – 0300) for å avklare hvordan produksjonen innvirker på naboer. Vaktene går fra kl 1500 – 1900 og fra 1900 – 2300. Dette betyr at ca 100 vakter skal besettes. Våre eldre utøvere oppfordres også til å stille opp på dugnaden. Av sikkerhetsgrunner bør utøveren være minst 15 år for å være med.

Vi ønsker også gjerne å få vite om det er noen foreldre/besteforeldre som er hjemme på dagtid og som kunne ha mulighet til å bemanne kanonen før kl 1500. Dersom det finnes noen slike ressurspersoner der ute, så ta kontakt med Torbjørn Stokke på torbjorn.stokke@no.pwc.com eller på 95 26 01 87.

Du kan sitte innendørs under vakten. Vi håper å få på plass en bredbåndstilkobling slik at du evt kan arbeide, se på film, surfe eller annet mens du holder et lite øye med produksjonen.

Det arbeidet som skal gjøres er verken teknisk vanskelig eller spesielt tungt. Noe opplæring må likevel gis før du selv er fullt operativ. Komitéen og andre interesserte vil få opplæring 9. desember kl 1800 på Ekeberg camping. Du kan gjerne være med her. Nærmere tidspunkt for opplæring blir lagt ut på hjemmesiden og spres gjennom facebookgruppen – Ekeberg snøpark. Dersom du ikke har mulighet for å delta på denne opplæringen, vil du få opplæring på vakt av en ”erfaren” forelder.

Hvordan melder du deg på:
Gå inn på påmeldingssiden her og sett deg opp på vakter som passer deg
Sett deg opp på liste som blir sendt rundt på snøsamlingen på Beito
Ta direkte kontakt med Torbjørn Stokke på torbjorn.stokke@no.pwc.com eller 95 26 01 87


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline