BSK - Nor92 7-3

Postet av Morten Victor Sundell den 29. Nov 2015

Nor kom fra seier mot Grei og vi hadde mange spillere som hanglet og noen kunne heller ikke stille på grunn av sykdom. Dermed kunne det fort bli en slitekamp og det ble det.

I første periode var vi det førende laget, men klarte ikke å score på en meget god Nor-keeper. Nor kom til noen få sjanser, men John stengte også buret. 0-0 til pause.

Andre periode startet med massivt BSK-press, men ballen ville ikke i mål selv om noen av sjansene var gedigne. Men etter 3 minutter tok Herman kjøkkenveien og satte inn en fin scoring. Nå trodde vi det skulle løsne, men vi pådro oss en utvisning og klarte ikke å holde unna. 1-1. Overtaket vårt fortsatte, men uttellingen var dårlig. Vi måtte vente helt til Nor pådro seg en utvisning. Sondre finner Fredrik med en fin tversoverpasning og vi er i ledelsen igjen etter 13 minutter. Og nå renner plutselig målene inn. Nytt mål av Fredrik, deretter Herman og til slutt Sondre rett før pause. 5-1 og stor forskjell på lagene!

I tredje periode inviterer vi Nor med i kampen igjen. De reduserer etter kort tid og vi er ikke spesielt gode. Fredrik roer nervene etter 7 minutter og vi er igjen 4 mål foran. Etter 14 minutter reduserer Nor igjen, men det er for kort tid igjen og et par minutter før slutt fastsetter Sondre sluttresultatet til 7-3.

Det var ingen stor kamp av oss, men vi vinner på en middels dag og det er bra! Med tanke på at alle ikke var i toppslag var det godt å se at vi halte dette i land. Morsomt å se at Daniel også kjempet godt gjennom hele kampen og at Henrik var med igjen. Nå er det en liten pause frem til neste kamp og da får vi håpe at de fleste er friske og raske!
Nor92 skal ha for at de kjempet hele kampen og ikke ga opp.

Perioderesultater: (0-0) (5-1) (2-2)
Poengplukkere: Fredrik 3+2, Sondre 2+1, Herman 2+0, Oskar 0+2, Lauritz 0+1, Oskars 0+1


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline