Finale-Lasse

Postet av Eirik Lund Røer den 28. Nov 2015

Fantastisk start på Gålå-helgen med finaleplass til Lasse Løwstrøm Aulin i juniorsprinten. Og hele 10 BSK-løpere på startstreken!

Denne helgen er store deler av langrenns-Norge samlet på Gålå for Norges Cup for senior og FIS-renn for junior. Lørdag stod skøytesprint på programmet, og for en start det ble på våre gule og blå helter.

Lasse Løwstrøm Aulin sesongdebuterte med en meget sterk 6. plass i et tøft juniorfelt. Etter en 3. plass i prologen, lekte han seg videre i kvartfinalen og viste styrke i semifinalen. I finalen hang han også godt med, men var dessverre uheldig og falt fra muligheten til en pallplass. Vi er likevel kjempefornøyde og stolte over Lasses konkurransedebut for klubben, og en sterk sesongstart.

En annen nykommer, Harald Ihlebæk, fikk også en god start på sesongen med sin 29. plass. Han gikk videre fra prologen i en skøytesprint for første gang, og var godt fornøyd med vinterens første renn.

Øvrige juniorresultater: Lars Sønsterud (52), Jakob Velle (53), Fillip Løken (61)

I seniorklassen viste Andrew Young seg frem med en 10. plass i prologen, men i kvartfinalen ble det stopp. Det endte til slutt med en fin 14. plass.

Marcus Braathen var ikke langt unna avansement med sin 48. plass, men var 4 sekunder for sent ute til å få gå kvartfinale.

Øvrige seniorresultater: Sigurd Lund Røer (97), Aleksander de Lange Claussen (100), Fredrik Løwstrøm Nyenget (139).

I kvinneklassen hadde ikke Elise Røer Drabløs marginene på sin side, men en 37. plass er mer enn akseptabelt i dette selskapet. Drøye to sekunder skilte det fra videre avansement.

Søndag står duathlon på programmet for seniorene, og fristil distanse for juniorene.
Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline