BSK - Fredrikstad 3-5

Postet av Morten Victor Sundell den 20. Nov 2015

Vi manglet Henrik og Nicolay, pluss at en del av gutta ikke følte seg helt i form. Men alle skulle gi alt.

Første periode startet med høy fart og vi ble gradvis spilt lave. Fredrikstad kom til en del farligheter, men John stod meget bra i mål og holdt oss inne i kampen. Fredrikstad presset høyt og vi slet med å spille oss ut, men det stod 0-0 etter første periode. Uansett meget god innsats av alle.

I andre periode var vi ikke helt på plass i starten. Fredrikstad satte 0-1 etter kun et minutt. Spilleren fikk stå nokså alene i slottet og avsluttet pent i kassa. Det gikk kun tre minutter før neste scoring satt. Igjen Fredrikstad. Vi hang i tauene, kjempet godt, men ble dratt ut av posisjoner og det så ut som om det kunne bli værre. Men sakte, men sikkert, jevnet det seg ut. Mye på grunn av et en del utvisninger. 0-2 etter to perioder. Denne perioden var ikke spesielt god av oss.

Tredje periode startet meget bra for oss. Herman kjempet som en løve rundt kassa og serverte Oskars som dundret inn 1-2 i krysset. Kanonscoring. Da satte Fredrikstad opp farten igjen og satte to kjappe scoringer. Vi hang ikke helt med. Midtveis i sisteperioden fikk vi frislag. Sondre passet til Fredrik som smalt til. 2-4. Men dessverre satt 2-5 kort tid etterpå. Fredrikstad lot noen spillere hvile og resten av kampen styrte vi, men vi klarte bare å redusere en gang ved Fredrik, etter pass fra Oskars.

Kampen viste at vi har fått bedre skikk på forsvarsspillet og at John spiller meget bra. Men vi sliter med tempoet og skaper litt for lite fremover. Tempoet vil vi venne oss til og vi skal bli bedre også fremover i banen :_)

Uansett veldig god innsats, gutta. Dere ga alt og noe mer er det vanskelig å be om. Stolt av innsatsen og vi må ta med oss at vi holdt Fredrikstad til uavgjort i to av periodene! Da er det bare å hvile litt før Tunet kommer på besøk i morgen. Det blir sikkert minst like tøft!

Perioderesultater: (0-0) (0-2) (3-3)
Poengplukkere: Fredrik 2+0, Oskars 1+1, Sondre 0+1, Herman 0+1


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline