Sveiva - BSK 7-7

Postet av Morten Victor Sundell den 14. Nov 2015

Vi har aldri slått Sveiva i serien tidligere og vi klarte det heller ikke denne gangen. Men det var veldig, veldig nære. I fjor tapte vi tilsvarende oppgjør 2-12, så vi hadde noe å revansjere.

Før kampen fikk vi forfall fra Daniel og Nicolay pga sykdom. I tillegg følte Lauritz og Erlend seg ikke helt på topp. Som om det ikke var nok hadde flere av gutta vært med til Hamar for å spille herrekamp dagen før. Dermed var vi litt reduserte før kampstart.

Men kampen startet bra og Sondre satte både 0-1 og 0-2 før halve periode var spilt. Spesielt mål nummer to var vakkert, med klikk-klakk gjennom hele Sveiva-laget. Sveiva reduserte ved kampens store spiller, Marius Pedersen, men Oskar scoret rett etterpå til 1-3. Vi var det førende laget resten av perioden, men fikk ikke satt flere scoringer.

Andre periode startet i sammen sporet og vi hadde god kontroll, men igjen reduserte Sveiva før vi igjen økte til to mål foran med Sondre etter flott samspill med Fredrik. Etter halvspilt periode var vi 3 mål foran da Herman banket ballen i krysset etter langpasning fra Roald. Dessverre reduserte Sveiva på nytt før pause, men vi var to mål foran til pause.

Gutta begynte å bli slitne, men var klare for å gjøre en god sisteperiode og det startet strålende. Oskar scorer etter kun 1 minutt og vi er igjen 3 mål foran. Men nå begynner vi å merke tempoet og mister litt av kontrollen på matchen. Sveiva reduserer til 4-6 og det ser litt tungt ut. Vi tar en timeout etter 13-14 minutter for å få litt hvile, men det hjelper ikke. Sveiva topper og setter to baller og plutselig er det uavgjort med under tre minutter igjen. Veldig kjedelig, men nå er det spennende! Det svinger frem og tilbake og med 1 minutt igjen på klokka skyter Oskars, ballen går via flere spillere før den går i mål. Vi leder og fokuserer alt på at dette skal holdes inn. Men Sveiva tar ut keeper, spiller oss lave og med kun 15 sekunder igjen sitter utligningen i krysset bak John på et langskudd. Det skjer ikke mer i kampen og det ender 7-7.

Sveiva var litt heldige som klarte å få uavgjort, men de kjempet godt på slutten når vi var slitne. Vi burde egentlig ha vunnet denne kampen, men uavgjort på bortebane er akseptabelt. Vi får ta dem hjemme og da er forhåpentligvis alle friske og raske. Veldig bra innsats av alle sammen og en veldig morsom og velspilt kamp! Stolt av dere i dag, gutta!

Perioderesultater: (1-3) (2-2) (4-2)
Poengplukkere: Sondre 3+1, Oskar 1+1, Herman 1+1, Fredrik 0+2, Oskars 1+0, Roald 0+1, Oscar 1+0, Henrik 0+1
Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline