Meld deg på som mannskap til KM 16.-17. januar

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 25. Okt 2015

Vi gleder oss til å arrangere kretsmesterskap i Holmenkollen i januar, og inviterer nå alle foreldre til å være med å skape vinterens vakreste eventyr. Førstemann til mølla…

Vinterens viktigste skirenn!

Til vinteren er BSK heldige å få arrangere kretsens største og viktigste skirenn; kretsmesterskapet (KM). Dette gir oss mulighet til å skape uforglemmelige skiopplevelser for barn og voksne (fra 9 år og oppover), vise oss frem som arrangørklubb og ikke minst tjene gode penger som vi kan bruke til beste for utøverne våre.

Mange spennende aktiviteter å være med på!

KM arrangeres helgen 16. og 17. januar i Holmenkollen (klassisk og fristil) og vi forventer om lag 1300 ivrige løpere hver dag. For å lykkes er vi avhengig av at alle foreldre stiller opp, og det er mange aktiviteter du kan bidra på. Her er noen eksempler: arenaen skal rigges, utøverne skal sendes ut ved start og tas i mot i mål, familier skal ønskes velkommen og få tildelt parkeringsplass, resultatlister skal lages, medaljer skal deles ut og i kiosken trenger vi kaker og boller og ikke minst hjelp til å selge dem. Det er lov å ønske seg til én spesiell aktivitet, men vi kan ikke garantere at du får ønsket ditt oppfylt. Er du derimot raskt ute med å melde deg på, har du størst sjanse for å få ønsket ditt oppfylt.

Under KM kommer det til å være mannskap med lang erfaring sammen med mange som aldri har vært med på dette før. Det er en fin mulighet til å bli bedre kjent med andre foreldre og bidra til å skape flotte skiopplevelser i Kollen.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline