Nes - BSK 3-9

Postet av Morten Victor Sundell den 24. Okt 2015

Vi har hatt godt tak på Nes tidligere og regnet med at det burde være gode muligheter for en seier.
Første periode startet bra og vi styrte spillet. Mye bra spill, selv om det kunne vært litt flere pasninger og bedre presisjon. Før 10 minutter var gått stod det 3-0 til oss etter scoringer av Daniel og to ganger Fredrik. Så fulgte en litt rolig periode, men vi var relativt overlegne og kom til en del sjanser. Kort tid før pause satt 4-0 og 5-0 ved Oscar og Sondre. Særlig den siste var pen med nydelig samspill mellom Daniel og Sondre.

Andre periode fortsatte i samme spor og vi var overlegne. Nytt mål av Oscar etter pasning av Nicolay, før Oskar smeller ballen i krysset til 7-0. Sondre setter en ny scoring til 8-0 etter halvspilt andreperiode og det er lekestue. Dessverre stopper vi å spille ball etter dette - det blir mye føringer og lite samspill. Nes reduserer etter dårlig forsvarspill, før Nicolay scorer til 9-1. Resten av perioden er det hawaii-spill og mye rot.

Tredjeperiode er nok noe av det dårligste vi har gjort, men kampen var også avgjort. Nes får sette to reduseringer uten at vi svarer.

Alt i alt en meget overbevisende seier, men vi må ta med oss at vi etter å ha ledet stort halvveis slutter å spille god innebandy. Det må vi rette til neste kamp mot Fredrikstad, som blir vesentlig tøffere! Nes kjempet godt hele veien og skal ha honnør for å ikke gi opp.
Uansett veldig bra med årets første serieseier!

Perioderesultater: (0-5) (1-4) (2-0!)
Poengplukkere: Fredrik 2+2, Nicolay 1+2, Oscar 2+1, Sondre 2+0, Oskar 1+1, Daniel 0+1, Oskars 1+0,


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline