Morten Victor Sundell

Morten Victor Sundell

Sarpsborg - BSK 6-4

Postet av Morten Victor Sundell den 12. Okt 2015

Vi forventet tøff motstand, men fra start var vi det klart førende laget og skapte mange sjanser. Dessverre fikk vi ikke hull på byllen i første periode, men det gjorde heller i Sarpsborg. Dermed noe uvanlig 0-0 etter første periode, men vi burde ha ledet etter mye bra spill.

I andre periode fikk vi en pangstart. Sondre blåste ballen i krysset fra lang distanse nesten direkte fra start. Sarpsborg brukte under et halvt minutt på å utligne... Deretter va...r det lenge stillingskrig, men med overvekt av sjanser til oss. Spillet var litt rotete og det var mye kriging. Etter 16 minutter stakk Oskar oppover på vanlig måte og passet nydelig til Lauritz som scoret sikkert. Før perioden var slutt puttet Oskar et heldig mål på et nytt raid langs høyresiden. Vi var i klar føring og tok pause.

Dessverre startet siste periode på dårlig vis. Fredrik var på vei gjennom og ble slått på kølla mange ganger - får ingen ting. Blir frustrert og takler en Sarpsborgspiller som faller noe lett. 2 minutters utvisning. Dette var starten på en omgang der dommerne mistet grepet på kampen og mange avgjørelser gikk mot oss. Sarpsborg brukte 4 sekunder i undertall før ballen satt i nettet. Deretter gikk det kun et minutt før utligningen satt. Liggende spill i hjørnet før pasning til back som skyter i mål. Burde helt klart vært avblåst. Men fremdeles gode muligheter - vi var det førende laget. Dessverre scorer Sarpsborg på nytt når vi ikke får kommet nok opp i langskuddet for tredje gang på rad. Noe å lære av dette, gutta. Vi kutter litt ned på rekkene og går for utligningen og den kommer med fire minutter igjen på klokka (på et av få frislag vi fikk). Sondre passer til Fredrik som smeller inn 4-4. Fullt fortjent. Sarpsborg bruker kun ti sekunder før et langskudd igjen sitter i nettet. Ikke bra. Vi trykker voldsomt på de siste minuttene og skaper masse sjanser, blant annet har Sondre en sjanse på blank goal der han blir dyttet overende i skuddøyeblikket og bommer - dommerne blåser ikke - helt utrolig. Flere liknende situasjoner følger uten at vi får noe hjelp av dommerne. I stedet forsøker vi å ta ut keeper John og spille 6 mot 5. Det gir trykk, men Sarpsborg scorer i tomt bur seks sekunder før slutt. Veldig surt. Sarpsborg skal ha all ære for at de kjempet godt og stresset oss, men denne kampen burde vi fått med oss poeng fra.

Vi tar med oss alt det gode spillet og at vi var det førende laget. Stolt av hele gjengen! Også bra at vi ikke lot oss påvirke mer enn vi gjorde når avgjørende situasjoner ikke gikk vår vei. Vi kommer sterkere tilbake og satser på at vi slår Sarpingene når de kommer på besøk til Bækkelagshallen!

Perioderesultater: (0-0) (1-3) (5-1)
Poengplukkere: Sondre 1+1, Oskar 1+1, Fredrik 1+0, Lauritz 1+0, Erlend 0+1
Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline