Eirik Lund Røer

Eirik Lund Røer

Motbakkeløp er kult!

Postet av Eirik Lund Røer den 5. Okt 2015

Mange deltakere og stor stemning da motbakkeløpet Brannfjell Opp gikk av stabelen.

SE BILDER FRA LØPET NEDERST I ARTIKKELEN!

Torsdag 29. september arrangerte skigruppa motbakkeløp på Brannfjell - et arrangement som begynner å bli en fast tradisjon i slutten av september. Årets arrangement var det sjette i rekken, og grunnlegger Christian Steen Eriksen har klart å bevare grunnideen gjennom alle årene: et uformelt, men morsomt løp, der idrettsgleden står i fokus.

Som vanlig var det tilpassede distanser for hver aldersklasse, og det var godt oppmøte i alle klasser. Totalt var det rundt 80 deltakere - først og fremst fra skigruppa, men også noen fra orientering og fotball. Friidrettsgruppa glimret med sitt fravær denne gangen, så vi satser på at de er tilbake i bakkene til neste år.

Selv om dette i utgangspunktet er et uhøytidelig løp, blir det litt mer konkurranse for de som løper fra Ekebergrestauranten og Gamlebyen. Raskeste opp fra Ekebergrestauranten var 14-åringen Simen Svenningsen Hjelle, på den solide tiden 11:09. Raskeste opp fra Gamlebyen var o-løpet Jeppe Ruud med tiden 16:21. Han hadde med andre ord et lite stykke opp til løyperekorden på 15:42.

Vi gratulerer med flott innsats, og ønsker alle god høstferie!

Resultater fra motbakkeløpet kan du se her (doc-fil).Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc