Ingen ny rekordtid

Postet av Eirik Lund Røer den 5. Okt 2015

Det ble ingen ny rekordtid fra gamlebyen, men mye god innsats og nok et vellykket motbakkeløp. Se video!

BILDER OG VIDEO FRA MOTBAKKELØPET SER DU NEDERST I ARTIKKELEN!

Motbakkeløpet på Brannfjell feiret 5 års jubileum i dag, og er altså det femte i rekken siden Christian Steen Eriksen startet det hele i 2006. Rammen rundt arrangementet er fremdeles det samme; et noe uformelt og ufarlig løp for alle, der først og fremst idrettsgleden står i fokus. Den var definitivt til stede i dag også!

- Som vanlig viste været seg fra sin beste side når BSKs sprekeste menn og kvinner skulle se hvem som var best i motbakkeløp. Blant de minste var innsatsen super. Glemt var de harde bakkene når man fikk nygrillede pølser av styreleder Lars. I de eldre klassene var innsatsen like god, og mest imponerte nok Jakob Velle med ny løyperekord fra Ekebergrestauranten og ikke minst alltid like spreke Remi Andersen. Begge disse blir nok vanskelig å slå til vinteren, oppsummerer arrangementsjef Christian.

Selv om det kanskje er litt brutalt å løpe alt man kan i motbakke var det smil og glede å spore hos stort sett alle deltakere. De yngste imponerte med stor innsats fra julegrana på baksiden av lysløypa, og det var ikke mindre imponerende å se de litt eldre fra bånn av gressletta og Ekeberg skole.

Riktignok ble det litt mer konkurranse når 13-14 åringene satte i gang fra Ekebergrestauranten, der Jakob Velle i stor fart krysset mållinjen som førstemann. Ellers var det god stemning blant løypa, og ivrige heiagjenger i alle aldre.

Til slutt er det alltid knyttet litt spenning til om noen klarer å tukte rekordtiden på 15:42 fra Middelalderparken og opp til toppen. Denne gangen var det, som mange andre ganger, Remi Andersen som kom først til toppen men dessverre litt for sent ute til å slette Mikkel Lunds tid fra 2008.

Det manglet dessverre noen sterke løpere fra orienteringsgruppa i dag, men desto hyggeligere var det at et par fra telemarksgruppa hang seg med. I tillegg må Andreas Svenningsen Hjelles kanonspurt de siste 500 meterne nevnes. Enten hadde du spart litt krefter, eller så fikk du ekstra giv av publikum - raskeste sluttspurt i motbakkeløpet hadde du i hvert fall!

Vi gratulerer alle med flott innsats!

Resultater fra motbakkeløpet kan du se her (doc-fil).Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline