Skigruppa med ny sponsor på laget

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 26. Sep 2015
Vi er stolte over å meddele at Intility er ny sponsor for skigruppa i Bækkelaget. IT-leverandøren blir å finne på årets kleskolleksjon.

– Det er særdeles hyggelig å få inn en ny sponsor når en går ut. Vi er helt avhengige av sponsormidler for å kunne drive slik vi gjør i dag med gode trenere, samlinger og smørehjelp, sier Tore Bye og Knut Arne Røer i sponsorkomiteen.

Intility har signert en 2-års avtale med skigruppa i Bækkelaget, og har opsjon på 3 år.

– Vi ønsker langsiktighet med våre samarbeidspartnere, sier duoen, som også har fornyet DNB-avtalen med to nye år.

Vårt tøy skal ikke se ut som et juletre med masse små reklamemerker. Våre sponsorer skal være få, synlige og eksklusive, fortsetter Bye og Røer.

Intility er en IT-plattformtjeneste hvor over 250 spesialister tar et totalt ansvar for IT-miljøene til andre selskaper. Dette omhandler alt fra overvåkning og feilretting, til ubegrenset support av hver enkelt medarbeider.

Intility-plattformen er tett integret med et stadig økende antall Public cloud-tjenester. Dette gir sømløs tilgang til blant annet Office 365, Microsoft Azure, AWS og SalesForce.

Intility er et alternativ til tradisjonelle driftsmodeller hvor selskaper på egenhånd eller sammen med eksterne leverandører etablerer og drifter dedikerte IT-plattformer per selskap. Over 500 selskaper benytter i dag Intility.

– Vi er veldig glade for å få støtte et idrettslag vi er nært knyttet til og som vi opplever står for mye av de samme tingene som oss. Blant annet langsiktighet og glede over å prestere, uavhengig om det handler om prestasjoner innen idrett eller dyktighet innenfor IT, som er vårt fagområde, sier Andreas Hisdal i Intility.

Les mer om Intility her.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline