Langrennsgjengen i rute

Postet av Eirik Lund Røer den 11. Sep 2015Utøverne har ikke ligget på latsiden i sommer. Det viser testresultatene i oppstarten av høstsesongen.

Vi meldte om oppløftende testresultater før sommeren for skigruppas eldste utøvere. Da er det alltid spennende å gjøre en ny måling etter ferie og fellestrening. Fire uker inn i høstsesongen kan vi trygt si at utøverne har gjort en solid jobb i sommer.

Brannfjelltesten for to uker siden bød ikke på mange rekordtider, men forholdene tatt i betraktning ble det løpt fort av mange.

I går var det tid for årets siste staketest fra Hauketo til Sandbakken, og i perfekte forhold var det mange som satte nye personlige rekorder. En fin formbekreftelse for de aller fleste, som vi skal ta med oss videre i treningsarbeidet inn mot vinteren.

Men vi hviler ikke på laurbærene av den grunn. Det er fremdeles noen måneder til vinteren er her, og enda lenger til konkurransesesongen starter for fullt. Det er med andre ord fremdeles tid til å legge ned mye og viktig trening, samt ta noen avgjørende steg til før vi tar på oss startnummeret igjen.

Vi gleder oss!
Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline