Plankecup 2015

Postet av Morten Victor Sundell den 6. Sep 2015

Jeg er virkelig imponert over innsatsen i helgen! Spesielt gøy med John som står sine første kamper i buret og virkelig leverer. I tillegg spiller vi veldig mye bra innebandy - herlig!

Gruppespill
BSK - St.Croix 17-0
BSK - Hultsberg (Sverige) 5-2
BSK - Strømmen 5-1
BSK - Greåker 2-1
Vi satset på å vinne gruppen for å få best mulig vei i sluttspillet og gutta var tagget. St. Croix stilte med et blandingslag, med både eldre og yngre spillere. De møtte en meget spillesugen BSK-gjeng. Full overkjøring.
Kampen mot Hultsberg var veldig fartsfylt og spennende. Vi går opp i en 2-1 ledelse og kampen står og vipper. Hultsberg er gjennom alene og finter vekk John, men klarer å sette ballen over mål. Rett etter kommer 3-1 til oss og vi tar over. Med 2-2 der kunne kampen endt annerledes, men vi spilte meget bra og tok en fortjent seier.
Strømmen hadde vi møtt i treningskamp før cupen og vi var godt forberedt på deres aggresive stil. Vi spilte ikke vår beste kamp, men hadde full kontroll. I siste kamp mot Greåker manglet vi sprut, men vi prøvde også å spare krefter da vi uansett ville vinne gruppen. Det stod lenge 1-1, men på slutten satte vi inn et støt og sikret seieren.

Kvarfinale
BSK - Øreåsen 6-0
Øreåsen var rett og slett ikke gode nok. Vi fikk noen utvisninger, men vi scoret blant annet to mål i undertall :-) Overbevisende seier!

Semifinale
BSK - Tunet 4-5
Rapportene forteller om en meget god og spennende kamp. Oskar går hele veien og setter 1-0 til BSK. Deretter putter Tunet tre ganger, før vi scorer to ved Fredrik. Seks minutter før slutt setter Herman inn 4-3 til oss og det ser lyst ut, men dessverre holder det ikke helt inn. Tunet får sette to baller og går til finalen (der de senere taper 1-3 for Fredrikstad). Veldig kjedelig, men vi får komme sterkere tilbake i serien.

Poengplukkere denne helgen:
Sondre 7+9, Fredrik 10+5, Oskar 7+4, Oskars 4+2, Daniel 3+1, Henrik 1+3, Herman 3+0, Lauritz 2+1, Erlend 1+2, Andre 1+0

Gleder meg til fortsettelsen gutter. Dette lover meget bra!! Vi skal bli vanskelige å slå i serien :-)Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline