BSK vil markere seg

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 16. Aug 2015– Høyt nivå i en ung, spennende og utviklingsrettet gruppe. Det sier hovedtrener i Bækkelagets Sportsklub, Eirik Lund Røer, etter klubbens andre samling i den nye elitesatsingen.


BSK-gjengen har nettopp kommet hjem etter en solid treningssamling i Torsby, klubbens andre samling etter at de lanserte ny elitesatsing for senior og eldre junior. Etter oppstarten på Sognefjellet i juni tok løperne «sommerferie» i juli, men de har definitivt ikke ligget på latsiden i sommer.

– De aller fleste har gjort en meget god jobb i sommer. Hele gjengen er i solid treningsform, og ting ser lovende ut. Vi gleder oss allerede til vinterens konkurranser, meddeler Lund Røer.

Egen fysio

Bortsett fra et fall på samlingens første økt og et stygt tommelbrudd for uheldige Aleksander de Lange Claussen har samlingen i Torsby vært en suksess.

– Vi har trent bra, både på ski i tunellen og i de gode barmarkforholdene Torsby har å by på. Det har blitt en del timer, men vi har også rukket å legge inn et par gode teknikkøkter med fart, forteller Lund Røer, og fortsetter:

– Denne gangen har vi også vært så heldige og hatt med oss fysio-student Kine Strøm, som har hjulpet oss til å optimalisere restitusjonen mellom øktene og dermed fått enda mer igjen for treningen vi har gjennomført.

(artikkelen fortsetter under bildet)– Vi skal synes

Neste samling for seniorgjengen i Bækkelaget, som liker å kalle seg BSK Elite, er på Trysil i midten av september. Senere står både Mallorca og Beitostølen for tur, før startskuddet for sesongen går i midten av november. Lund Røer lover at de gule og blå skal markere seg.

– Vi kommer neppe til å prege øverst i resultatlistene med det første, men det betyr ikke at vi ikke har ambisjoner. Vi skal synes i vinter, og gleder oss over entusiasmen og iveren i gruppa. Dette er et prosjekt alle involverte parter har stor tro på, avslutter Lund Røer.

Et lite videoinnblikk i hva Torsby-samlingen har inneholdt:


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline