Fantastisk pinsetur på rulleski

Postet av Eirik Lund Røer den 23. Mai 2015Junior/senior-gruppa startet pinsehelgen med rulleski-langtur fra Moss til Oslo. Se bilder fra den fantastiske turen i solskinnet!


Det er fremdeles lenge til vinteren, men det er nå treningsjobben skal gjøres. For våre eldre utøvere betyr det mye mengdetrening. Hva passer vel da bedre å starte pinsehelgen med en real langtur fra Moss til Oslo?

Langturen har vært et fast innslag i treningsplanen de siste årene. Til og begynne med startet turen fra Vestby, men etter hvert som utøverne har blitt eldre har Moss blitt nytt startsted. Første del av turen på klassiskski, deretter på skøyteski. Og selvsagt med innlagt bollestopp underveis, i beste Team United Bakeries-ånd.

Vi kunne ikke bedt om stort bedre vær på dagens langtur, som strakk seg til hele syv mil. Strålende sol, god temperatur og litt vind er perfekt på rulleski. Drøye fire timer brukte vi, eksklusivt bolle-/skiftstoppet, og de syv utøverne som var med kan dermed velfortjent legge beina høyt resten av dagen.

Neste Moss-Oslo-tur blir på høsten - vi gleder oss allerede.

Flere bilder fra turen kan du se i vårt galler her, eller på vår Facebook-side.Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline